Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 33

Kill Bill vol 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Kill Bill vol 2

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> само че е взета лошата част от матрицата (някаква пародия е направена )

<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*28/05/2004*:* 21:15:11</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Матрицата си беше пародия , баси , извратиха книгата тотално . В сравнение с Матрицата този е много по хубав . Е , това си е мое лично мнение .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Kill Bill vol 2

Тъй понеже не си кълцам салатата с меч се допитах до хора които са навътре в този занаят , и те много добре ми обясниха как стоят нещата.Не казвам , че всичко си е измислица.Но не мога да се съглася с това за всички сцени , че били изпипани.Еми не ми харесва филма и казвам за мен е боза.Другите не съм ги гледал

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Kill Bill vol 2

Че някой сцени са откровенно научна фантастика - две мнения няма [:D]

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Kill Bill vol 2

Нека да оставим бойните сцени на мира, въпреки, че са на високо ниво. Музиката от филма е също висококласна и ако не се лъжа е подбор на (рапър!) RZA. Tа RZA е избрал музика от автори, като Джордже Замфир (самотния овчар), Нанси Синатра (Банг-Банг), Луис Бакалов (Големия дуел) и още няколко други, които са светила в световната музика, може би по-големи и от Енио Мориконе. Та, мисълта ми е, че музиката към филма е много силна и майсторски преплетена към действието в сцените.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Kill Bill vol 2

Ценители, добре, обаче на какво?

Филмът е бая сериозна боза. Честно казано не разбирам много спора ви за бойните сцени, защото те не бяха преобладаващи. Мисля, че режисьорът се е опитал да пресъздаде друго, но явно не е много добре пресъздадено. Филмът като че да се опитва да покаже действителността, реалния живот на хора от калибъра на тея убийци, ама всъщност яко я извращава.

А музиката.... Е не знам, Ру-бой дали си ценител или познавач на японската или китайската музика. Ако е така, добре. Имаше малко такава, ако и да не беше преоблдаващата. В поне 80 % от филма музиката беше като във някакъв уестърн - силно неподходяща според мен. Не знам дали сама по себе си би била хубава, ама общото въздействие върху сетивата за мен се губеше. Пуснете го и го послушайте пак. Аз лично бих подбрал такава музика в някой филм за Бъфало Бил.

Троя не е хубав, но на мен по - ми хареса, честно казано. Верно, че на моменти не гледах, ама повечето не съм го изтървал.

Не претендирам да съм тънък познавач на изкуството, ама ми се иска да чуя: какво точно трябваше да оценя в този филм...

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Kill Bill vol 2

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ценители, добре, обаче на какво?

...

А музиката.... Е не знам, Ру-бой дали си ценител или познавач на японската или китайската музика. Ако е така, добре. Имаше малко такава, ако и да не беше преоблдаващата. В поне 80 % от филма музиката беше като във някакъв уестърн - силно неподходяща според мен. Не знам дали сама по себе си би била хубава, ама общото въздействие върху сетивата за мен се губеше. Пуснете го и го послушайте пак. Аз лично бих подбрал такава музика в някой филм за Бъфало Бил.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Музиката, която цитирах по-горе, не е "японска или китайска", а чисто американска с изключение на Замфир, който е румънец(!), но той пък е класика в жанра и е творил на запад, ако не се лъжа.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...

Не претендирам да съм тънък познавач на изкуството, ама ми се иска да чуя: какво точно трябваше да оценя в този филм...

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*05/06/2004*:* 15:18:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Трябваше да оцениш стила Тарантино, който поднася филма по нетрадиционен и изпипан начин. Но, както се каза много пъти в тази тема, филма е за ценители на които им е омръзнала досадната боза на учили-недоучили режисьори в Америка. В Европа нещата стоят по друг начин.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Kill Bill vol 2

Добре де, ама все пак не ми отговаряш на въпроса. Кажи ми нещо по - конкретно - какво видя точно в този филм - темата му, идеята му; нещо в начина, по който е пресъздадена идеята, или какво ????

Аз не съм специалист по режисура. Но това не пречи да мога да оценя сюжета. Филмът е направен за публиката, не за колегите на Тарантино. Ако той не постига въздействието си, за какво си говорим тогава?

За музиката - нищо не пречи да греша - никога не съм се интересувал кой коя музика за филма е написал. Просто докато жената се тренираше при оня учител, имаше музика, която напомняше доста далекоизточно звучене.

Аз нямам нищо против; критикувай изказването ми ако искаш, изложи твоята гледна точка. Може и във филма да има нещо, което не съм разбрал, не съм дооценил и т.н. Както казах - даже не съм го гледал много внимателно... Лично аз обичам изкуството, е. първо литературата, но някъде след нея и киното. Обикновено си изяснявам основното хм... внушение на това, с което съм се запознал, дали е постигнало целите си и после подхождам малко критично. Тук никакво внушение не усетих(че имаше еманация на най - различни чувства, имаше, но не за това говоря, а по - скоро за целта на предприятието). Ще ми е интересно да чуя какво съм гледал, а не съм видял.

10. Тук е от
    Feb 2004

Kill Bill vol 2

@D3BEPP случвало ли ти се е да ходиш с малко дете на кино?И да му обясняваш ,четеш субтитрите и закриваш очите при сташните сцени.Моля те не изпадай в тази роля.Всеки вижда за себе си по нещо във всеки филм ,за да видиш и ти същото трябва едва ли не да сте гледали едни и същи филми да сте с еднакво ниво на обща култура,което е невъзможно.Най-добре намери филмите на Тарантино от Кучета в резерв и Криминале ,през филмите в които е сценарист като Истински романс и Родени убийци и след това се наслади на булката и приключенията и.Аз самият правя така с филми ,които явно не съм разбрал.Приятно гледане

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Kill Bill vol 2

Тоест, за да оценя тоя филм на Тарантино, трябва да съм гледал всичките му филми, иначе няма да стане?

Това да не е някаква поредица....

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Kill Bill vol 2

Да не забравяме също и "Обичайните заподозрени" [:D]

@D3BEPP в колко филма ще видиш описани жени-убиийци обрисувани така както тук . Съвсем нестандартна гледна точка .

13. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Kill Bill vol 2

На мен пък ми хареса! Не мисля да обяснявам какво и защо, защото няма смисъл. Човек или харесва нещо, или не. Това си е чувство, усещане, което с логически доводи и анализи не може да се промени. Същото като с любимите марки коли, телефони или процесори. [:D][]

14.  

15. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Kill Bill vol 2

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@D3BEPP случвало ли ти се е да ходиш с малко дете на кино?И да му обясняваш ,четеш субтитрите и закриваш очите при сташните сцени.Моля те не изпадай в тази роля.Всеки вижда за себе си по нещо във всеки филм ,за да видиш и ти същото трябва едва ли не да сте гледали едни и същи филми да сте с еднакво ниво на обща култура,което е невъзможно.Най-добре намери филмите на Тарантино от Кучета в резерв и Криминале ,през филмите в които е сценарист като Истински романс и Родени убийци и след това се наслади на булката и приключенията и.Аз самият правя така с филми ,които явно не съм разбрал.Приятно гледане

<div align="right">Originally posted by visible*-*05/06/2004*:* 18:18:12</div id="right">

]@D3BEPP приеми казаното от visible все едно съм го казал аз. visible ти отговори съвсем точно. Нямам, какво да добавя.

16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Kill Bill vol 2

Кой е казал че всички трябва да харесват Тарантино? Той е едно малко извратено генийче. Колкото до господата които оплюха филма по-нагоре бих казал само - след като не сте разбрали нещо, недейте да го окачествявате като боза. И двете части на филма са един от най хубавите филми които съъм гледал за последната половин година.

17. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Kill Bill vol 2

Спорът е излишен!

За подобни ситуации имам любима "приказка": Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало з******! [:D]

18. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Kill Bill vol 2

Ей хора може ли някой да ми даде едни добри субтитри за този филм,че да го гледам най-сетне и аз.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Купувам kill a watt устройство
    От behwolf във форум Купува
    Отговори: 4
    Последно: 21-10-14, 22:06
  2. Мнения за Kill Bill ?
    От Slero във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 9
    Последно: 16-01-04, 16:27
  3. Kill Bill subtitiri ?! & sound ?
    От ru-boy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 8
    Последно: 14-01-04, 21:00
  4. Bill Gates
    От Ghost във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 22-12-01, 03:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе