Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Защо DVD-DivX player Toshiba не показва субтИтрИте

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

http://free.datacom.bg/browse/claudi...iba%20SD-340E/ - това е ъпдейта за Toshiba SD-340E, за който стана дума в HWBG (благодарности на Claudius), интересно че е около 1Мб, а този в немския сайт е към 500к [8)]

За съжаление вчера не можах да намеря никъде из нета по какъв начин може да се види версията на фирмуера на пустата Тошиба... що нещо изчетах...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

При разглеждане на имиджа открих следния стринг - 340E-056. Твърде е вероятно версията да е 056, но може и тва да е модел на самата Тошиба. Съществуват и следните стрингове:

<font face="Lucida Console">

*** Welcome to Mercury ***

*** CPU Software version %s ***

*** SERVO Software version %s ***

</font id="Lucida Console">

Тоест вероятно има възможност да се изкарат версиите или да се показват при флашване.

ЕДИТ: На немския сайт на Тошиба версията е (1.)058, така че работата е ясна според мен. Жалко, че не виждам тенденция от Техномаркет да преправят и версия 058 да работи с бг субс.

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Точно това щях да пиша за версията, но видях че си ме изпреварил []

Да пишем на К&К Електроникс мисля че няма смисъл, преди две седмици им писах с линк за фирмуера на Yamaha DVD-S550 от немския сайт и с подробното обяснение, че ВЪТРЕ в bin-а има субтитри на кирилица с черен кант, а без този фирмуер Ямахата дори НЕ ПОДДЪРЖА субтитри... дори не си направиха труда да ми отговорят, а плеърите им в магазините си стоят още така - без никакви субтитри, камо ли кирилица. Ще си я "продават" тая Ямаха (която е всъщност Philips DVP-720SA, но орязана откъм някои функции, и с 80 кинта по-скъпа) бая време май [:D]

Аз продължавам с търсенето на някакъв софтуер за Zoran Vaddis 7....

5. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Така, аз взех тошиба, тествах я един ден, след което я продадох на един комшия за 20лв по-малко. Оказа се, че режимът 16:9 въобще не работи като хората, аспекта на филма се променя. Да не говорим, че ще се окаже, че прехвалените Zoran и Mediatek чипове реално свирят много по-малко филми, отколкото стария ми Лайт-он. Като си помисля, че Медиатек даже е по-зле от Зоран, просто не знам.

Въпреки че разпитвах повече от месец накрая трябваше да го купя, за да се уверя, че не ми върши работа., като теста ми струваше 20 лв.

А, и наистина има проблем със субтитрите, открих, че когато в името на файла има тире, субтитрите не се зареждат, въпреки че името е същото като на филма, а филма си тръгва. Тъпо, но факт. Предполагам, че това ще важи и за други символи освен цифри букви и спейс.

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Мдааа [8)]

И в добавка на факта, че по-нов фирмуер за Тошиба явно няма да има - и този плеър отпада от списъка...

Честно казано, мисля че чиповете не са чак толкова зле, предполагам че по-голямата част от проблемите могат да се оправят с фирмуер, но като няма кой да пише, че на нас ни трябва и такъв с поддръжка за кирилица...

Благодаря за информацията, -СТРАХ-

7. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Еми да, за какво ми е да ми свири филми с ку-пел, като не ми свири сума ти филми с хор.резолюция над 720. То аз филми с ку-пел имам 2-3, а рилизи на ваф сигурно над 10... А и не са само те, дето имат проблеми... То Twisted, то Laws of Attraction, все филми дето немат грижи на дъртия ЛайтОн. И като добавим резила с фалшивия аспект и незареждането на субтитри, прецакването е пълно... А и картината на ЛайтОн-а ми се струва доста по-добра от Тошибската... Жалко, Тошибата иначе е просто един много добре направен двд плейър, и като дизайн, и като функционалност, субтитрите са перфектни направо...

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Според мен плеъра си е много добър. Все пак да не забравяме, че струва 150 лева. Винаги има нещо по-добро от това, което си купил и винаги има нещо по-скапано. Аз определено съм доволен от Toshiba - та. За тези пари си е направо супер.

10. Тук е от
    Dec 2004

И аз го пробвах тези дни това двд и не ми отваряще някои суб но просто видях името на филма и субтитрите трябва да са абсолютно еднакви само накрая филма да е .avi а субтитрите .sub,.srt и направих така и си4ки суб ми тръгват сега но нз да из4акам 1месец да ги осъвършенстват или да го зимам това двд.На мен ми се понрави доста[:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Philips DVP 3580/58 проблем със субтитрите на DIVX
    От Pavlin Panov във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 26-12-12, 15:51
  2. XBMC не показва език на субтитрите на bluray дисковете
    От borisoff във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 1
    Последно: 07-04-12, 14:37
  3. Уголемяване на субтитрите за Teletech Divx player
    От smbt_tonev във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 01-07-06, 11:09
  4. защо става така със субтитрите?
    От obshtinska_mishka във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 07-01-05, 09:52
  5. ЗАЩО ИЗЧЕЗНАХА СУБТИТРИТЕ ??
    От vesmes във форум Музика, филми и театър
    Последно: 27-12-03, 12:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе