Не съм го пробвал с AVI по-голямо от 700Mb, защото нямах такова под ръка, а нямах много време. За съжаление доколкото видях от PDF-a с ръководството, няма функция GOTO, както е при Philips. Има превъртане 2х 4х х8 х 32 х100, но при Филипс е много по-удобно, когато трябва да се доглежда някой филм. Освен това при DivX няма функция resume, до колкото знам от форума на dir.bg, resume-то и при DVD се губи след като плеъра се изключи. Най-вероятно съвсем скоро ще купя такъв плеър за един приятел, и ще го взема в нас за по-продължително време и тестове.
EDIT: Видях че си писал и във форума на ХардуерБГ, но понеже отдавна не съм писал там, се оказа че не си помня логина и паролата....[:I] Да добавя тук, че проблема, който имах със Dodgeball беше че звука се разминаваше с картината. Филма е с XViD, а звука е MP3-VBR -или поне така ми го отчете GSpot. Със CBR MP3-ки нямаше никакви проблеми. Версията на Dodgleball, която имам, беше на Brutus
Dodgeball.2004.DVDRiP.XViD_BRUTUS- ето информация ot NFO-то Код:
Audio Codec......: MP3
Audio Bitrate....: 128 kbit/s abr
Video Codec......: XviD 1.0.1-05062004
Video Bitrate....: 981 kbit/s
Video Info.......: 25 fps 640x272
Интересно, че човека на който беше плеъра, имаше другата версия - пълноекранната (Dodgeball.FS.DVDSCR.XviD_MoF), там нямаше проблеми със звука. Код:
Format......: XviD Audio....: VBR Mp3
Size........: 50x15mb Aspect...: Fullscreen