[}]Скоро се сдобих с цитирания софт. След дълга, но продължителна битка вдигам белия флаг и питам: Как да вкарам суб. във филм като го правя във формат на DVD? Иначе тръгвам от .AVI и .SUB (.SRT)
10х.
[}]Скоро се сдобих с цитирания софт. След дълга, но продължителна битка вдигам белия флаг и питам: Как да вкарам суб. във филм като го правя във формат на DVD? Иначе тръгвам от .AVI и .SUB (.SRT)
10х.
Тая програма никога не съм я прбвал за тази цел иначе това което искаш да го правиш може с други програми ,дай подробности какво точно искаш да представлява Двд то с залепени ли субтитри,с менюта ли и т.н
Значи не искам нищо сложно - само да могат да се виждат титри на бг. без никакви други екстри, менюта и т.н.
с NeroVision Express 3 и трябва да имаш инсталирано FFDSHOW и да конфигорираш субтитрите от него -просто слагаш една отметка в оцията за субтитрите има и други опции за смяна на шрифт разтояние м/у буквите и др.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ИМЕТО НА АВИ ФАЙЛА ДА Е ЕДНАКВО С ТОВА НА СУБТИТРИТЕ КОТО Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СА В СРТ ФОРМАТ И ДАВАТА ФАЪЛА ДА СА В ЕДНА ПАПКА
това е кажи после дали е станало
10x. Ще опитам довечера ще ти отговоря веднага.
[:O]Стана! Само, че намерих Nero Vision Expres 2 SE. Скромно, без меню, слагаш диска и тръгва. Само дето доста време изгубих с FFDSHOW докато го накарам да ми извежда суб. с подходящ размер. А, и доста време (поне за мен) - на лаптоп Asus с P4 3.2, 512 ram - около 2.5 часа.
10x.