Абсолютно вярно е че са закъснели, всеки вече го е гледал тоя сериал. Тъп мениджмънт, това е.
А това за субтитрите не става само с копиране, преводите са ужасни и редакцията отнема повече време от превод наново.
Абсолютно вярно е че са закъснели, всеки вече го е гледал тоя сериал. Тъп мениджмънт, това е.
А това за субтитрите не става само с копиране, преводите са ужасни и редакцията отнема повече време от превод наново.
От Нова телевизия са направили не само превод (със или без помощ), но и дублаж.
Абе преводите на Shimbadzeси бяха перфектни, ама разни идиотчета взеха да се пънят, и той спря да ги качва публично...
Започна се
Първия епизод от третия сезон е вече по тракерите.
вече е гледан ! ( преди 13 часа )
Егати колко интересно става . Не е истина
Prison Brake ,Desperate House wives , Invasion , и тн - "Get Lost !"
Какво мислите за развитието на сериала дотук?
Стана адски объркан... прекалено много нишки, прекалено много детайли... прекалено много ангажиране на мозъчните клетки.
На път е 10-ти епизод от Сезон 3, но 8-мия (спомените на Дезмънд) беше размазващ - досега той ми хареса най-много.
"Другите" започнаха да стават "нашите", а "нашите" съвсем се... ъъ... "изгубиха".
Честно казано, много ми е любопитно как ще свърши този сериал.
Аз съм все още за идеята, че всички участват в групова терапия - алтернативен виртуален начин на живот по избор - бета-тест на програмата...![]()
![]()
Абе пълна боза, направо съм разочарован от развитието - всичко толкова се разпокъса, че на отделните историйки вече не може да им се хване края. Последният епизод направо преля чашата - ни в клин, ни в ръкав. А тва с Дезмънд беше просто връхтЪ - ще ми се връща във времето тоя мухльо, не го е срамИво, кажи като стане нещо интересно да фана да го изгледам, че неам нерви вече
![]()
Ами аз го следя тъй или иначе... хванал съм се на хорото.![]()
Ще го изгледам каквото и да ми коства... дори и присаждане на нова нервна система.
То принципно във всеки епизод става "нещо интересно", но само след няколко минутки чувството се размива с някаква напълно непонятна за изтерзаният ми мозък тъпня.
![]()
мозъчното безсилие на сценаристите започна да си личи още в сезон 2
не знам дали тъпотията може да има свой апогей, защото както Айнщайн е казал: "Вселената и човешката глупост са безкрайни, но имам усещането, че май за вселената не е вярно", но ако е възможно, в сезон 3 сериозно са се запътили натам (към апогея на простотията).
Аз пък забелязвам нещо друго - в сезон 2 и 3 има една и съща тенденция, първата половина от сезона е разводнена и се развива мудно и неопределено. Точно по това време миналата година беше започнало да ми писва от Lost, но малко след това се пооправиха епизодите.
В Щатите нещата са силно зависими от рейтинга на едно шоу, ако рейтинга падне, идва друго шоу на неговото място. И обратно - докато шоуто има висок рейтинг, няма как "да свърши". И затова не им е особено лесно на сценаристите - хем да поддържат достатъчен рейтинг, хем сериала да не свърши за 3 епизода. Ако се държат някъде в златната среда, сигурно ще има и Lost 4 (нашите най-накрая избиват the others), Lost 5 (пада още един самолет, нашите избиват и тях), Lost 6 (поради специфичния начин на живот на Дезмънд, се налага да бъдат излъчени повторно част от епизодите от предишни сезони), Lost 7 (най-накрая обясняват какъв е този пушек дето трепе хора и какво е онова нещо дето мучеше в гората в първи сезон)...
@peshos : човек пускай се за сценарист
Вярно, че епизодите са интересни бози. Все пак приковават на екрана.
на мен пък ми се иска да отида на острова - там е рай - тропически плаж, хапване и пииване, почти никаква работа, готини мацки, малко приключения за тонус - кеф!
и защо въобще няма нищо за междуличностните взаимотношения между половете - бигбрадър и сървайвър показват, че първата работа на корабокрушенците е да мислят за секс, тука да не им слагат тайно бром в храната? вместо да си спретнат една-две оргийки, или поне да покажат някой нормален, на който му се иска....
бе, те показаха един и една (не че се видя нещо), ма много бързо и видяха сметката
уфф, отде намират храна... нови и чисти дрехи, сякаш току що излезли от пералня, как се бръснат, подстригват ???
... къде ходят по нужда
малко по-различна "сапунка", за прайм-тайма![]()
[img width=421 height=600]http://dockera.com/pics/fun/lost3.jpg[/img]
Със съдействието на: DOCKERA - No Gore!![]()
И аз съм се хванала на хорото и ще продължа да го гледам, ама не разбрах други сезони ще има ли?
Ако ще има край... повече няма да го гледам... почва да става като сапунка![]()