Скоро го чакайте по БТВ. Аз го превеждам.
Скоро го чакайте по БТВ. Аз го превеждам.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Скоро го чакайте по БТВ. Аз го превеждам.
<div align="right">Originally posted by christalgeorg - 15/04/2005 : 04:18:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Стига бе човек - аз няколко нощи не спах докато изгледам тези 20 серии, сега ако трябва да чакам да се извъртят по БТВ за да го догледам докрай ...
Сериалчето е много добро - благодарности на тези тук които ми привлякоха вниманието към него, че аз както не гледам тв и нямам време и за филми...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Скоро го чакайте по БТВ. Аз го превеждам.
<div align="right">Originally posted by christalgeorg*-*15/04/2005*:* 11:18:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Що се мъчиш да превеждаш!? Субтитрите са готови от месеци []
Сериала наистина ме заинтригува! От години не съм попадал на нещо което да ми хареса, (сериал имам предвид). Ще се радвам на още информация тук, в тази тема![8D]....... нови серии, субтитри....
Следващият епизод се очаква на 27 април...тая седмица нема да има [V]
Излезна
<u>21-ви епизод</u> и <u>субтитрите</u>
Също и една специална серия в която е всичко сборно до 20та, нея можете да дръпнете от <u>тук</u> а субтитрите от <u>тук</u>
Хайде и на 22-и епизод: http://www.sab.bz/details.php?id=2881&hit=1
Субтитрите, благодарение на един от най-добрите преводачи, очаквайте от тази тема: http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=657&st=180
Ско, казвай на шефовете да пускат направо 2-ри сезон, първи почти го изгледахме [:D]
<div align="right">Originally posted by christalgeorg - 15/04/2005 : 02:18:30</div id="right">
Интересно ми е колко ти плащат за това?
Не бой се, отговор не чакам. [8D]
Е то и новите Междузвездни войни ще излезнат на ДBД след една година, цаката е да се гледа в деня на излизането му, било то на кино или в къщи, с хубав превод на Shimbadze например![]()
Специално за Lost, почна да мирише на колумбийски сериал в края на сезона... много шум за нищо в последните серии.
верно, че последните 4-5 серии са само ала-бала и никакво развитие на действеието. Барем най-сетне се решиха да се пробват върху оня прословут люк дето само го окопават половин сезон []
Я да видим сега кой не е копал на село?
Да не мислите че лесно се копа. Актьорите сувсем пък сигурно им е трудно. Върха бяха 19-21 серия. последните малко взеха да се пооправят. Все пак трябва да им свършва и сезона.
Налице е и 23-и епизод: http://www.sab.bz/details.php?id=3138
Вече се вижда края на първи сезон.
последния <u>епизод</u> за 1ви сезон. Субтитри все още няма.
<font color="blue">добавено</font id="blue"> Shimbadze е направил субтитрите (евала на този човек) - теглете ги от <u>тук</u>
и аз гледах сериала донякъде на divx, но от доста време вече го дават по AXN, та не се мъча да го свалям оттук-оттам...не всички серии са на едно ниво...но като цяло доста го бива на фона на другите чорби...