Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 163

Lost - един убийствено завладяващ сериал.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Lost - един убийствено завладяващ сериал.

<font color="blue">"Трай бабо за хубост"</font id="blue"> е казал народът и не е сбъркал. []

Снощи една моя фенка [на кое ли?...] ми връчи като предизборен подарък всичките излезли досега 26 серии на <font color="red">"Lost"</font id="red">.

Какво да ви кажа... ще има оргазми уикенда... ама не парламентарнииии... [:P]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<center></center>

<font color="red">"LOST"</font id="red"> наистина е убийствено завладяващ сериал, както ни каза Eddie в самото начало на темата. След като снощи [в продължения на 3 дни и нощи] изгледах последната за първият сезон 25-а серия и доволно се облегнах назад... [е, нямаше къде да се облегна де, ама това е друг въпрос... []], мога с чиста съвест да кажа, че това е един от най-завладяващите сериали, които съм гледал, след <font color="red">"Робинята Изаура"</font id="red"> и <font color="red">"Дързост и красота"</font id="red">... о, Боже, какви ги дрънкам... []

Но като всички сериали, разбира се, <font color="red">"LOST"</font id="red"> също си има своите хубави и лоши чертички и определено на моменти страда от най-голямата венерическа болест на сериалите - ПОВДИГАНЕ на напрежението! Вий кво си помислихте? Я казвайте бързо! [:P]. В случая хубавите чертички са повече от лошите и това директно изтрелва сериала в челните позиции на лятната ми класация. Дотук добре, историята е силна и завладяваща, на моменти напрежението е доста силно, но в други последващи моменти сякаш е дълбоко погребано, за да отстъпи място на ежедневните дребни проблеми [които на "самотен" и "мистериозен" остров не са чак толкова дребни] и човешки взаимоотношения [които на "самотен" и "мистериозен" остров не са чак толкова човешки] и действието започва да се влачи мудно, дразнейки. Въпреки многобройните си режисьори, в <font color="red">"LOST"</font id="red"> изпъкват едновременно няколко сюжетни линии, и точно това е попадението "в десетката" [ама без Иво Инджев, моля ви се]. Всяка ретроспекция е достойна едва ли не за самостоятелен филм, поне аз така виждам нещата.

Като сглобим целият този миш-маш от истории и приключения, и като поръсим леко по ръбчетата с пиперлива мистерия във формата на "нещо-си-там-което-определено-няма-да-видим-първия-сезон", се получава един задоволяващ, отпускащ и очакван сериал, който е просто задължителен за всички, които знаят как се пуска телевизора/компютъра! []

Хареса ми, че в повечето ретроспекции се появяват доста известни гост-артисти [надявам се, че във вторият сезон ще са доста повече], в малки епизодични роли. Така например, най-известните, които видях са: <font color="blue">Робърт Патрик</font id="blue"> [<font color="red">"Умирай трудно 2"</font id="red"> (О'Рейли), <font color="red">"Terminator 2"</font id="red"> (Т-1000)], сладката и безумно секси [понякога] <font color="blue">Мишел Родригез</font id="blue"> [<font color="red">"Бързи и яростни"</font id="red"> (Лети), <font color="red">"Заразно зло"</font id="red"> (Рейн), <font color="red">"Контрол"</font id="red"> (Тереза)]. Има и други, разбира се, но предпочитам да не спамя. []

От самите артисти в сериала също имаме известни "лица". Например чернокожият Майкъл (<font color="blue">Харълд Перино Дж.</font id="blue">) познаваме като Линк от 2-ра и 3-та част на <font color="red">"Матрицата"</font id="red">. Русолявият [бивш музикант] наркоман Чарли (<font color="blue">Доминик Монъган</font id="blue">) пък е Мери от трилогията <font color="red">"Властелинът на пръснатите"</font id="red"> [или май беше <font color="red">"пръстените"</font id="red">... []]. Арабинът Саид го помня най-вече от <font color="red">"Английският пациент"</font id="red"> и <font color="red">"Ролербол"</font id="red">. Невинно сексапилната Кейт (<font color="blue">Еванджелин Лили</font id="blue">) [която вече е в списъка с десетте най-желани от мен жени [:P]] е нова изгряваща звезда, а самият Джак (сладура <font color="blue">Матю Фокс</font id="blue">) вече е новият "д-р Рос", помнете ми думата! []. Доста сериозно наблюдавах русокосата и миловидна Шанън (<font color="blue">Маги Грейс</font id="blue">), която адски оприличавам с <font color="blue">Джулиън Мур</font id="blue"> [поне в лицето и начинът, по който движи тънките си устни] и си мисля, че нищо чудно да я обявят за нейна "сестра-близначка", ако се напъне да изиграе някоя сериозна роля на големия екран.

Ами това е. Ще чакаме с нетърпение вторият сезон, който е само след... 4 месеца. Уф, че многоооо...

4. Member
    Тук е от
    May 2004

Хаха! Личи си че ти е харесал [:D]

Евала за презентацията [Wow!]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Новият сезон започна!
    За сваляне търсете в датата и по торентите. Shimbadze май вече се е заел със субтитрите

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Вече ми е на харда ама чакаме суПтитри.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от loafer
    Сам ли е този тип в бункера според вас?

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Dark, айде да не обсъждаме новите серии, поне не на първо време, защото има хора, които още не са гледали тази първа серия... например, аз.

11. lynx
    Guest

Определно не е сам
    На мен ми направи впечатление песничката от плочата, която си пусна (на Cass Elliot от *The Mamas and the Papas) - "Make Your Own Kind of Music".

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Dark, айде да не обсъждаме новите серии, поне не на първо време, защото има хора, които още не са гледали тази първа серия... например, аз.

IvO™ така да бъде, но ще е интересно да се дискутират загадките, с които е изпълнен всеки епизод

их, че шаренийка

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Айде на 2-ри епизод:

Епизод 2:
    http://free.data.bg/gateto/Moviez/Lo...2.hdtv-lol.avi

Субтитри:
    http://subs.unacs.bg/get.php?id=11925

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

тези, които не са гледали още епизод 2 да не гледат линковете!

тези, които са го гледали да проверят дали са забелязали всичко

1
    2
    3
    4
    5
    6

16. Тук е от
    Apr 2005

Ако може да попитам дали някой не знае кога ще започне излъчването на втория сезон на "Lost" по телевизия AXN?
    Благодаря авансово! Рових се в сайта им, но не открих нищо.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Доколкото имам сведения, вече се излъчва по AXN, ако може да се вярва на думата на една 17-годишна блондинка, де...

Ама май първият сезон въртят пак...

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

@dark:
    Забелязах знаците но нищо не ми говорят. Какво имаш предвид?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 78
    Последно: 01-06-07, 16:00
  2. The Lost Room
    От DarkRose във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 11
    Последно: 07-05-07, 20:46
  3. Търся един детски анимационен сериал - Приключения в Космоса
    От mistara във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 23-08-06, 22:12
  4. Lost
    От pip00 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 8
    Последно: 21-08-05, 17:22
  5. Lost info
    От ggbg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 11-04-05, 15:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе