Страница 5 от 11 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 163

Lost - един убийствено завладяващ сериал.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Re: Lost - един убийствено завладяващ сериал.

Цитат Първоначално публикувано от Toshkata
    [size=12px][/size]
    Бих искал да попитам нещо съфорумците - вчера, докато се рових в www.lost-tv.com намерих предупреждение за възможни "spoilers". Можете ли да кажете какво представлява това и дали е опасно! Аз като всеки средностатически потребител първо питам, а после пипам (в сайтовете де, не си мислете нещо друго)
    "Опасно" е дотолкова, че ако започнеш да гледаш примерно един трилър, някой ти подхвърли в началото на филма: "Няма да ти казвам че доктора е убиеца". Та това представлява спойлера, а са написали предупреждение, защото доста хора не искат да знаят ключови събития, които ще се случат в следващите епизоди - така им се разваля тръпката.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2005

Аз съм МНОООООООГООО голям фен на ЛОСТ и затова започнах да правя сайт посветен на филма
    http://lost-bg.hit.bg
    В процес на разработка е и който желае да помогне с нещо може да ми пише на firefly09@abv.bg

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=7474&st=225

След светкавичната намеса на Shimbadze, ето и субтитрите за 6-и епизод. :Super:

5. Member
    Тук е от
    Dec 2003

мерси за субтитрите, такмо преди малко си драпнах 6ти епизод ! Сериала наистина е страхотен ! досега след Досиетата Х не сам гледал по хубав

6. Тук е от
    Apr 2005

Ако все още има някой като мен с по-бавен Интернет, който иска да гледа 2-ри сезон, а няма как да го "дръпне"- има решение. Просто трябва да почака до януари 2006 по телевизията (според сайта на AXN). Малко неприятно, но няма как Още месец и нещо, чакане му е майката!

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Toshka, не се притеснявай, ще ударим едно рамо! Хайде да изчакаме поне да станат 10 епизода от 2-ри сезон, ще ти ги запиша на DVD и ще ти ги пратя по пощата. Така поне ще свалиш нетърпението с почти 1/3...

8.  

9. Тук е от
    Oct 2005

А пък за следващите 10 ще се наема аз

10. Тук е от
    Nov 2005

аве Lost ще излиза ли на ДВД по видеотеките в България?

11. Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Toshka, не се притеснявай, ще ударим едно рамо! Хайде да изчакаме поне да станат 10 епизода от 2-ри сезон, ще ти ги запиша на DVD и ще ти ги пратя по пощата. Така поне ще свалиш нетърпението с почти 1/3...

Благодаря Ви за подкрепата! Като излезе 10-ти епизод ще пратя координати. А за почерпката (default), ще трябва да измислим нещо*

12. Member
    Тук е от
    Dec 2003

какво ще кажете как завършва 7та серия направооо .
    нямам тарпение да пуснат следващата серия в четвъртък .

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз лично взех да се изнервям, след втора серия нищо съществено не се е случило....

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

в седма серия ама нищо не се случи... 45 минути гледахме някакви неща, които знехме от тук там... този път събрани накуп... тъпотия до шия... стана като венецуелски сериал 1421341 серия ;Р

16. Member
    Тук е от
    Dec 2003

И мен малко не ме кефи вториа сезон, ама то защото го гледам по епизод на седмица, първия сезон го изгледах за 2-3 дена и ми беше интересно. Можеби и тоя ще е готин ама.. .

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Firefly, похвално е какъв фен-сайт си създал за българските маниаци на сериала!

Продължавай все така, пич!

Тъкмо се чудех къде ли се мота още 10-та серия, няма я по нашите тракери... а то се оказало, че "Lost" е залостен в момента. Т.е. сериалът излиза в "почивка" до 11.01.2006 г. Тогава ще се появи 10-ти епизод!

Toshka, ще ти подготвя DVD-то както ти обещах, но то ще съдържа 9 серии, а не 10. Пиши на PM да уточним подробностите.

18. ифо
    Guest

Ne moga da si svalia seriala!!!
    Цитат Първоначално публикувано от Zetle
    Ето ви сериала със субтитрите:

http://193.24.240.20/Video/Serials/Lost%20%282004%29/"]Lost @ Find-BG[/url]

---------

Сериала наистина е завладяващ!

Когато го подхванах, изгледах 4 серии една след друга. Вечерта още 2 и следващите дни по 3 серии на ден карах. Просто в много от сериите се получаваше така, че точно на края на тазис серия се случва някакъв обрат и няма как да не изгледаш следващата.

Просто този сериал бие всички други бози.

Направен е един истински филм разделен на серии и супер успешен!

Заложено е точното количество напрежение, за да се постигне максимален ефект у зрителя. Във всяка серия се рпедставя част от миналото на всеки от действащите лица (ретроспекция) което всъщо е много ловко действие от страна на режисиорите!

Всяка от предишните серии съдържа нещо което е свързано със следващата или последващата или по по следващата, което те кара да се запиташ "Как не съм го забелязал когато гледах тази серия ?"

Наистина никой няма да съжелява ако си го изтегли и го изгледа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 11 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 78
    Последно: 01-06-07, 16:00
  2. The Lost Room
    От DarkRose във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 11
    Последно: 07-05-07, 20:46
  3. Търся един детски анимационен сериал - Приключения в Космоса
    От mistara във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 23-08-06, 22:12
  4. Lost
    От pip00 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 8
    Последно: 21-08-05, 17:22
  5. Lost info
    От ggbg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 11-04-05, 15:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе