Хъх, 2 поста по-горе все едно нищо не съм писал :D. Хубаво, така да е. Пращам 5 лв. на този, който покани, който е писал, че иска покана в тази тема, и поста му е публикуван СЛЕД 05.01.2010г..
Хъх, 2 поста по-горе все едно нищо не съм писал :D. Хубаво, така да е. Пращам 5 лв. на този, който покани, който е писал, че иска покана в тази тема, и поста му е публикуван СЛЕД 05.01.2010г..
Някой може ли да ми изпрати покана за hd-torrents.org на de4ev@yahoo.com
Благодаря пртедварително
Здравейте, покорно благодаря за една покана и за мене: rsb_oto@yahoo.com
Здравей, може ли да ме поканиш в HD - torrents, много ти благодаря предварително! Поздрави! high_nick@yahoo.com
Бих ви помолил да хвърлите и на мен една покана--> mihael.georgiev@bulins.bg Благодаря предварително!!!
Здравейте,
След като ги хвърляте, моля и за мен една:
broba@dir.bg
Благодаря предварително!
Ако може една и за мен
foox@data.bg
Благодаря предварително!!
Хайде и аз на опашкатаБлагодарности предварително! ohluva@mail.bg
Моля покана и за мен![]()
![]()
peerumi@gmail.com
Здравете, може ли да ме поканите в HD - torrents, много ви благодаря предварително! Поздрави от sasho.dimitrov@gmail.com![]()
![]()
Аз ще съм също безкрайно благодарен ако благоволите да ми пратите покана unAbatedkn@abv.bg . Мерси предварително и поздрави.
Здравейте,аз също бих желал да получа покана ако е възможно.Предварително Благодаря! batnazo@abv.bg
И аз бих бил благодарен, ако някой може да ми изпрати покана за hd torrents на saigon@abv.bg
Ако може една покана и за мен - разполагам с бърз нет и обещавам почти денонощен сийд. Мейлът ми е almagro66@gmail.com.
Здравейте. Една хубава новина - от днес за четири дена hd-torrents.org е отворен за регистрации. Прочетете правилата. В началото сваляйте по малки по размер торенти. Има т.нар. сребърни торенти - сваляйте тях,отчитат Ви половината от сваления размер. Сийдвайте колко може повече - има т.нар сийдбонус.
Хайде на торентите - за благодарности, пия Джак![]()