Ако може и за мене една покана за HD torrents - mufc88@abv.bg
Благодаря предварително!
Ако може и за мене една покана за HD torrents - mufc88@abv.bg
Благодаря предварително!
И аз на опашката) ако на някой му се откъсне от сърцето една покана, ще му бъда много благодарен!!! alphabeta@mail.bg
Ако не е много нахално, ако може и на мен покана за каквите HD тракери имате.
Мейл: bgpower (AT) abv.bg
Благодаря предварително!
ПС: Надежден сийдър съм. Мога да го докажа.
Поздрави,
Ако може и за мене една покана за HD torrents - draka920@abv.bg
Благодаря!
Ще черпя с Джак, първия поканил ме!
Благодаря! enkamburov@gmail.com
Много моля ако някой има свободна покана да прати на vandal4e@abv.bg ще черпя при първа възможност![]()
Ако може и за мене една покана за HD torrents,ще ви бъда благодарен! мейла ми е:mei4@abv.bg,благодаря предварително.
belchinov@gmail.com Вече разполагам с домашен сървър NMH 410 Linksys с 2х2 TB HDD. Мерси предварително.
Не знам дали някой ви праща покани още , но искам да отбележа че вече не е като преди тоест поканите не ми се въстановяват.А новите членове нямат такива.Така че лично аз трудно пращам на непознати ,които като гледам само за това са регистрирани тук.
Покана може да изпрати всеки, който има 1000+ точки...разгледах сайта, пълен с турци, македонци...ако не си en-говорящ, няма смисъл да се регистрираш, 90% от торентите с бг. субтитри ги има и по другите тракери...Първоначално публикувано от granity
Това че си го разгледал не значи ,че може да пратиш покана дори и да имаш тези точки пак няма да успееш.И не разбирам защо всички се натискате след като няма смисъл.Може би причината е ,че се вижда от всяка точка на света.
"натискате" е силно казаноносят се "митове и легенди" за този тракер, а се оказва че единствената екстра е че има само HD съдържание, без други бози и нищо повече...за поканите....не съм сигурен че е точно така, преди една седмица поканиха един приятел, покани го user, регистриран преди 2 месеца...но, може и да си прав и да има някаква особеност...
Здравейте,
Ще бъда благодарен, ако някой може да ми изпрати покана за hd-torrents.org на rosenspasov.at.hotmail.com
Благодаря предварително.
Може ли да ми nратите покана за hd-torrents.org на vasko_009@abv.bg