В момента hd-torrents е отворен за нови регистрации. Пише ,че ще го затворат на 17 ,но може и по рано.
В момента hd-torrents е отворен за нови регистрации. Пише ,че ще го затворат на 17 ,но може и по рано.
Моля и аз за покана, ако има възможност joroygeorgiev@abv.bg.
Благодаря предварително. Поздрави и успех на всички!!!
Потвърждавам. Регистрирах се за 30 секунди![]()
Моля и аз за покана на vazmuten@gmail.com
ако някой има натрупани точки за покана ще съм му много благодарен
qni@gbg.bg
Успях да хвана "промоцията" да се регна безплатно и без покана, обаче на старото ми Леново 3000 N200 с hard ot 160 GB, няма да ми върши кой знае каква работа. Ако някой много иска, с удоволствие ще му дам акаунта си срещу една бира ( шегичка). Кой превари, той завари в темата !
Здравейте, ще съм много благодарен, ако някой покани и мен: yasen.filipov@gmail.com
Благодаря!![]()
Мерси!Първоначално публикувано от gurcayy
![]()
Здравейте ,
на някой случайно да му се намира излишна покана за HD-Torrents ? Доказателства може да Ви дам на ЛС !
Предлагам следните покани :
TL x 2
HD-Spese x3
IPTorrents x1
Благодаря Ви предварително
Ако може и мен някой да покани-ще съм благодарен wiss@abv.bg
Пуснали са промоция отново.
Имам 2 покани, който иска да пише имейл на ЛС.
И при мен така, ако някой иска покани, да пише.....Първоначално публикувано от lazarus18
Търся някой да ме покани в HD-Torrents . nasko_petroff@abv.bg Благодаря предварително .
Здревейте, търся човек с регистрация в hd-torrents, който да ме покани. sdimittow@mail.bg
![]()
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346508539[/time]_________________________________________________
Здревейте, търся човек с регистрация в hd-torrents, който да ме покани. sdimitow@mail.bg
извинете мейла бях сгрешил