Здравейте,
след много ровене по сайтове вярвам, че тук някой може да ми помогне с покана за HD-torrents.
Моля за съдействие на ЛС или kralchev.i@gmail.com
Предварително благодаря!
Здравейте,
след много ровене по сайтове вярвам, че тук някой може да ми помогне с покана за HD-torrents.
Моля за съдействие на ЛС или kralchev.i@gmail.com
Предварително благодаря!
Здравейте,много ще съм благодарен,ако някой ми изпрати една покана за hd-torrents на barbera@mail.bg
Може ли и за мене една покана^^ salparov@gmail.com Преди няколко дена си закупих нов 3d телевизор а във замунда няма много blu-ray филми ;/
Здравейте, и аз да помоля някой да ми изпрати покана за hd-torrent
мейла ми е julian7981@hotmail.com
Благодаря предваритено на отзовалите се
здравеите,ще помоля ако някои има възможност да ме покани в nd-torrents купиь си 3д телевизор а не мога да го ползвам leta72@abv.bg балгодаря предварително
Ще може ли една покана и за мен? kokostoyanov@yahoo.com Благодаря Ви предварително!!!![]()
Здравейте,много ще съм благодарен,ако някой ми изпрати една покана за hd-torrents на zograf@email.bg
Заменям покана за hd-torrents за акаунт в zamunda.net
Ползвам акаунт на приятел, но вече съм с голяма скорост на ъплауд и искам да си имам мой.
Ако някой има повече акаунти, моля за съдействие - на лично съобщение.
може ли някой да прати покана и на мен LameHelper@abv.bg че тези 200 евро ми идват доста
Изпратих една покана на LameHelper, остана ми още една, ще я изпратя на този който първи я поиска тук.
Благодаря много за съдействието на колегите от форума.
Всичко е уредено.
Остана ми още една покана която мисля, че е валидна до днес ( все още ми стои в акаунта).
( Edit: P.S. Съжалявам, но последната покана вече не е валидна. За Великден сигурно пак ще пуснат 19.03. )
При мен има 3 покани, ще ги раздавам, докато са валидни....
Чакам за заявки на лични.
Мен пък ме изритаха от там, щото ми бил нисък рейтинга, а и аз не бях влизал в итернет от 2 седмици, за да видя, че са ми писали 3 предупреждения! :-)
Ще може ли една покана . Ще гледам и аз да разпратя покани след това . detelin1234567@abv.bg