Същото е и при мен. Желаещите - на ЛС. Валидността на поканите е 7 дни, така че който иска нека побърза.
Същото е и при мен. Желаещите - на ЛС. Валидността на поканите е 7 дни, така че който иска нека побърза.
Същото е и при мен. Желаещите - на ЛС. Бързо, че изтичат !
Ето без покани и регистрации!!!PublicHD | Torrents
Public3D Beta .::. Browse Torrents
http://hdreactor.org/
Здравейте. Може ли някой да ми прати покана за hd-torrents.org
vasko_009@abv.bg ми е майла. Имам 4 ТБ сийд в замунда за справка, че съм сериозен![]()
Имам няколко покани - пишете на ЛС мейл адреса си.
Има изисквания за сийд - трябва много да се внимава какво се тегли в началото - да е нещо популярно и евентуално без отчитане на трафик или с намалено отчитане. След като свалите 25ГБ трябва да имате 0.7 коефициент и после да го поддържате като минимум!
Моля за една покана -> s p i n k u @ gmail - com.
Може ли покана за HD-torrents.org,обещавам да съм сериозен,да не violatvam правилата,
Имейл:jordannenchev@yahoo.com
fb:Йордан Ненчев,
Благодаря![]()
Аз също моля за една покана biser70vd@gmail.com
Благодаря предварително!
Има нова акция с поканите, ако има желаещи - имейл адрес на ЛС.
При мен също има свободни покани.На който му трябват, да пише на лични.Няма нужда да пишете тук, само на лични.
Не зная дали въпроса ми е за тук, но защо не мога да сваля абсолютно нищо от hd-torrents? Имам регистрация, има сийдъри, но не става...
To celebrate the opening of our new torrent tracker PlayBits
HD-Torrents.org registrations will be opened for a couple of days.Кръстосани покани, докато ги има побързайте .....To celebrate the opening of our new torrent tracker PlayBits.org
The site registrations will be opened for a couple of days.
Ако има някой покана за hd-torrents.org ... > lubomir @ vali .bg
Благодаря предварително.