Покана, покана, покана! Има ли желаещи да се отзовът? Ако може да ми изпрати покана на sstanchev@abv.bg Благодаря ви![]()
Покана, покана, покана! Има ли желаещи да се отзовът? Ако може да ми изпрати покана на sstanchev@abv.bg Благодаря ви![]()
Отново има налични покани - който желае да пише на лични. Моля за сериозно отношение - ако нямате намерение да поддържате и ползвате акаунта, то не заемайте мястото на други, които също чакат. Предложението е валидно до 26.10. - след тази дата поканите вече ще бъдат неактивни.
Имам налични покани, желаещите да пишат на лично.
Здравейте на всички. Моля,ако някой има свободна покана,нека ми я прати на имейл moshtniqt192@abv.bg Старая се винаги да поддържам добър рейтинг в сайтовете,където имам регистрации. Ето за пример регистрацията ми в замунда http://prikachi.com/images/562/7708562d.png . благодаря предварително . :-) :-) :-) :-)
Имам 3 покани.
Ако някой има интерес да пише на ЛС имейл адрес.
Някой може ли да ми каже как да се регистрирам пак, че не приема ай пи адресът ми - има забрана? Благодаря
Сайта запазва данните от регистрацията за IP и e-mail. Трябва да се направи нова от друго място и с друга ел. поща, след това може да използваш акаунта от всеки компютър.
Привет,
Търся покана за hd-torrents.org
Мейл: nikolapenev@yahoo.com
Привет,
Търся покана за hd-torrents.org
Мейл:ivan_qnev80@abv.bg
Дали ще се намери една покана и за менБлагодаря предварително.
e-mail: periel@abv.bg
Здравейте,
ако някой има покана за hd-torrents,ще съм благодарен ако я сподели с мен: stivenkar@gmail.com
Аз мога да предложа покана за Demonoid на човека,който ми даде покана за hd-torrents.
Този пост е редактиран от stivenkar; 16-01-15 в 18:38.
Информативно за всички кандидати за акаунт, както и за вече съществуващите потребители:
Направени са големи промени в системата за спечелване на бонус точки за сийдване, които се използваха за размяна за ъплоуд трафик, както и за покани. Личното ми мнение е, че промяната е към много, много по-лошо. Точките, които се печелят, са намалени с 25%, докато някой от "цените" за размяна са останали същите. Пример - една покана струваше 1000 сийд точки, в момента цената е пак толкова. Разликата е, че преди ако сийдваш 10 торента печелиш 1 бонус точка за всеки час, т.е. за 1000 часа ще получиш правото да поканиш някого. За да направиш това сега за същото време ще ти е необходимо да сийдваш 3-4 пъти повече торенти и пак няма гаранция, че ще успееш.
Правилата са най-ощетяващи хората с ниска скорост на ъплоуд, тези с малко дисково пространство и новите потребители, а би следвало точно последните да бъдат стимулирани, за да съществува и да се разраства тракера. Явно обаче ръководството на тракера мисли по друг начин или просто желанието му за печалба е замъглило преценката му и е излязло извън всякакви граници.
Така или иначе сме поставени пред свършен факт. Целта на поста ми беше да сте запознати, че вероятно в тази тема ще има все по-малко предложения за покани, освен когато самият тракер раздава такива безплатно, което не е особено често. Както и че новите потребители е много вероятно да не успеят да поддържат акаунта си, колкото и да се стараят, освен ако не си платят.