Здравейте,
искам да помоля за една покана за hd-torrents. antongp@abv.bg
Благодаря Ви предварително!
Здравейте,
И аз искам да помоля за покана за hd-torents.dakatakar@abv.bg
Благодаря предварително!
Търся някой да ме покани в hd-torrents e-maila mi e aleksei_neikov@mail.bg![]()
Ще съм благодарен ако някой добър човек ми изпрати покана за HD -torrents!
yakimov_g@abv.bg
![]()
![]()
![]()
Може ли и за мен една покана,отдавна си търся как да се регистрирам в този сайт ще съм много благодарен chorlav@gmail.com
Ако на някой са му останали свободни бих се радвал, ако изпрати една.
Моят e-mail: bum_bum@abv.bg
Благодаря![]()
Ако може и на мен Evgeni.a323@gmail.com
Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
Ако може една покана и за мен markov@mail.bg
Здравейте,
Здравейте, много ще съм благодарен, ако някой ме покани в hd-torrents.org на shindito@abv.bg.
Предварителни благодарности.
Другари и другарки,
Още един неприятен хрантутник ви безпокои с най-чистосърдена молба за покана към HD Torrents. В замяна обещавам неограничен сийд и пожелания за плодородна година, берекет и много заклинания за спадане на акциза на горивата. Без покана... същото, но без неограния сийд :D
Майтапа на страна, ако някой има свободна покана и би желал да я сподели с мен, ще съм повече от благодарен и щастлив. Пощата ми е diakov@gbg.bg
Поздрави на всички
Както всички и аз търся покана за hd-torrents.org . Ще съм благодарен много на този който ми изпрати на in7ane@gmail.com . Мога да обещая доволно сеед ..занимавам се със интернет клубове и имам 60 мбит нет. Благодаря предварително и успех .
Може ли някой да прати 1 покана и за мен? Преди време имах акаунт там, но не влизах доста време и го закриха
e-mail: ---------
edit: Благодаря много за изпратената покана![]()
Бих желала и аз да получа покана за hd-torrents.org. Ще съм благодарна на всеки от форума който ми помогне. Ето и еелктронната ми поща: reneta02@abv.bg
Здравейте, бих искал да помоля съфорумците за една покана за hd-torrents.org, и-мейла ми е: furki@mail.bg
Благодаря Ви предварително!![]()