Здравейте! Моля една покана и за мен - pavlin@dir.bg ще се отблагодаря, като ви подаря от моите покани след регистрацията![]()
Здравейте! Моля една покана и за мен - pavlin@dir.bg ще се отблагодаря, като ви подаря от моите покани след регистрацията![]()
Имам покана за http://www.hdcity.org/torrents.php. Ако иска някой.
Моля, една покана за hd-torrents.org. Само там е качен култовия мач Словакия Италия - 720р, в Замунда го няма, в Арена е с ниско качество. От hdcity.org скоростта е много малка! nik727@abv.bg
ЗдравейтеПреди 1 седмица си купих LCD и сега вече спокойно мога да гледам HD филми.Затова ще съм мноооого благодарен, ако някой има възможност да ми прати покана за hd-torrents.Аз ще използвам мойте покани после да помогна на други, които имат нужда.
а май забравих да си напиша е-майлаbiser_mail@abv.bg.
Eiiiii mersi mnogo chovekNe znam kak da pocherpq
Az shte pratq na nqkoi drug nujdae6t se
![]()
Здравейте, моля някой добър човек да изпрати и на мен покана на mladenov_k@mail.bg
Благодаря предварително!
И аз ще съм изключително задължена за еда покана. Мейлът ми е elena100@abv.bg. Предварително благодаря!![]()
Ако не са привършили може ли една и за мен - neohidra(AT)gmail(dot)com
Моля за една покана и за мен.Благодарности!!
bubata@abv.bg
Колеги, ще помоля и аз за една покана - stoyanov.bs@gmail.com ,обещавам след регистрацията да помогна на някой друг с моите покани.Благодаря предварително!
Моля някои да прати една покана и на мен pif22@abv.bg
Благодаря предварително!
Здравейте, ако някой случайно праща покани, ако може и на мен.![]()
Здравейте, моля за покана
plam.marinov@yahoo.com
Благодаря предварително!