Колега , не ме е яд , ама хич . даже напротив . Опитвам се да кажа , че е добър , но нейсе . allright.gif
Колега , не ме е яд , ама хич . даже напротив . Опитвам се да кажа , че е добър , но нейсе . allright.gif
На мен пък филма ми хареса. Имаше излишна драма, но в търпими граници. От средата нататък симпатизирах на каузата на Зод.
И това е най-добрия супермен откъм ефекти - просто от всяко движение наистина изглеждаше свръхсилен. Ефектите бяха някакси "реалистични" (въобще ако така може да се каже).
Сюжета май е базиран на някакви нови серии комикси.
Другата година Супермен vs, Батман. Batman vs. Superman (2015) - IMDb
stenly, само не "отмъстителите", моля те!!!
бог Тор, Хълк и Iron Man в една продукция, плюс някакви (полу)неизвестни, или поне не от ранга на преждеизброените, Вдовица и Лъкостреляч
все едно да сложиш в един филм Крали Марко, Георги Димитров и Азис, ръководени от хан Аспарух, срещу подлите планове на Хитър Петър за световна доминация!
достатъчен ми беше душевният катарзис от обединяването в един сценарий на Пришълеца и Хищника, последвани от вампирите срещу върколаците, че сега и някакви недоносени амалгами от герои, обединявани само от принадлежността си към някаква компания, дето утре може да реши да продаде правата на друга
никой ли не очаква продукцията на Дисни "Малката русалка: The Sith Edition"?![]()
Този пост е редактиран от FearMe; 18-10-13 в 15:04.
Ще видите вие като излезе новият филм от сапунката "Междузвездни войни" на Дисни. Чичко Скруч ще е Дарт Вейдър, Мис Пиги ще е Лея .......
Довечера ще гледам таз бозъ и ще си кажа мнението.![]()
То и аз още не съм го гледал , че имам 3-4 ТБ филми натрупани от лятото , ама дали може да е по-зле от предния Супермен ...![]()
по горе пропуснахте капитан Америкаwisdom.gif
не бе, не ме разбирайте погрешно - филмчето си го бива, само дето ги правят всичките по такъв калъп, че станаха абсолютно неотличими един от друг
кой може на прима виста да ми каже по какво "Принцът на Персия" се отличаваше от "Сблъсъкът на титаните"?
Втория е базиран на древногръцката митология, примерно. Ама разбирам какво имаш предвид. Въпреки че за не-феновете на Star Trek и Star Wars, между тях също няма разлика. А съм сигурен, че когато тези два филма са набирали фенове през 70-те и 80-те сред тогавашните 12 и надолу годишни, техните 40+ годишни бащи са ги обсъждали по същия начин и са ги сравнявали с, да речем, Казабланка или Отнесени от вихъра.
Всичко зависи с каква нагласа и очаквания тръгваш да гледаш филма. Аз като знам какъв е жанра, сюжета, другите подобни филми, и т.н., сядам да гледам само с цел да се насладя на зрелището. И в повечето случаи се получава, тъй като на ефектите наблягат поне, ако не на друго.
Изгледах го.
Чудя се, тази хубава плеяда от любими артисти защо се е набутала в тая шкембе чорба от специални ефекти и сълзлива мелодрама. То е ясно де, за пари.
Изгладнели са и се снимат в такива филми дето е ясно че ще докарат куп пари за една - две седмици и след това ще бъдат забравени за един ден.
Без майтап, някъде от средата на филма та до края очаквах да се появи Хълк и да се състезават по скачане на големи разстояния.
Както и да е. Каквото очаквах, това и получих - претоплена манджа.
споменаването на междузвездни войни и стар трек до тая боза е светотатство ! когато излезе първия бях невръстно хлапе и до ден днешен си го гледам с кеф ..
Гледах стоманения "мъж".Давам му оценка 4.1/2 на =(релси или два минуса)по шестобалната система.Добро е и има ефекти.Не е като Аватар или междузвездните войни, нито като "Властелинът на пръстените", но аз не съм и имал такива очаквания.
Да ви кажа честно за всяко настроение си има и филм.Въпроса е дали го разбирате и дали точно това искате да гледате.Имал съм случаи когато по 50 дни не съм гледал даден филм, тъй като не съм бил в съответното настроение и очаквания.
Този пост е редактиран от justify; 19-10-13 в 02:26.
stfn, Принцът на Персия е игра, пред която съм прекарал часове и часове, и говоря за онзи за 16-ката отпреди срам-ме-е-да-кажа-преди-колко-години
древногръцките митове и легенди съм ги прочел на около 5, най-късно 6-годишна възраст, веднага след като съм прочел Пипи Дългото чорапче, която е била първата ми книга
това са неща, които са ми буквално в ДНК-то... и въпреки всичко не помня jack shit от холивудските творения
иначе мога и сега да седна и пак да се потопя с удоволствие в гореспоменатите заглавия
мисълта ми е, че и оцетът, и виното се произвеждат от грозде...
Филмчето си е много хубаво, стига да знаеш как да го гледаш.