The number of the beast (666), моля те, кажи каква е технологията за гледане на съвременни хамерикански малоумни филмиПробвах с бира и чипс ...ма нещо не ми се получи
![]()
The number of the beast (666), моля те, кажи каква е технологията за гледане на съвременни хамерикански малоумни филмиПробвах с бира и чипс ...ма нещо не ми се получи
![]()
Накарахте ме да го гледам - като реклама сте! Филма става за едно гледане и ми хареса според нагласата която имах! Сега да попитам тези които не са го харесали- какво очаквате от този вид филми?
Аз очаквах да не е само ефекти. Е очакванията ми не се сбъднаха .........сценария според мен беше изключително слаб. Въпрос на вкус. (Този филм определено не ми е по вкуса, макар и да съм фен на част от мъзгочите на Марвел)
"The number of the beast (666), моля те, кажи каква е технологията за гледане на съвременни хамерикански малоумни филми" Гледаш първите 20-тина и последните 30-тина минути на филма /почти задължително на 3D/. То както казват колегите, ако търсиш смисъл в подобен филм, проблема си е в тебе, не във филма
. А сега сериозно, това е филма с най-добре направените 3D ефекти, който съм гледал досега. ПП. стенли, дори и най-тъпия филм може да се изгледа, ако разполагаш с достатъчно количество бира /или друг алкохол/ и съпортващо количество мезета
.
Аааа за 3Д просто до сега не съм гледал нещо по-кадърно направено от Аватар. Да не казвам голяма дума, ама доста неща са минали през 3Д-то на телевиозра ми. След като казваш, че ефектите са ти харесали, ще дам шанс и на 3д версията като излезе с читаво качество.
Е, гледах го снощи. Вярно, на 2DАми точно както и очаквах - едно много добре направено аудио-визуално зрелище, което впечатлява само като такова. Не съм и очаквал нещо повече, затова съм доволен. Драмата и лиричните моменти бяха близо до границата на поносимостта, но не я прескочиха. За мен този филм е в един кюп с Pаcific Rim, Battleship и Трансформърите (в които, например, лигавщините с мацката ми дойдоха малко в повече).
Иначе куци моменти имаше - например, изкефи ме как в битката в градчето (Smallville май беше?) всички самолети и други летящи машини падаха и се взривяваха само по дължина на главната улица, без много да засегнат сградите наоколо.
![]()
Този пост е редактиран от stfn; 21-10-13 в 22:54.