Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 40 от общо 40
Like Tree5Одобрявам

Новият "Супермен" ( "Man of Steel" )

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Отговор: Новият "Супермен" ( "Man of Steel" )

The number of the beast (666), моля те, кажи каква е технологията за гледане на съвременни хамерикански малоумни филми Пробвах с бира и чипс ...ма нещо не ми се получи
    Kasap и Momchil харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Накарахте ме да го гледам - като реклама сте! Филма става за едно гледане и ми хареса според нагласата която имах! Сега да попитам тези които не са го харесали- какво очаквате от този вид филми?

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз очаквах да не е само ефекти. Е очакванията ми не се сбъднаха .........сценария според мен беше изключително слаб. Въпрос на вкус. (Този филм определено не ми е по вкуса, макар и да съм фен на част от мъзгочите на Марвел)

5. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

"The number of the beast (666), моля те, кажи каква е технологията за гледане на съвременни хамерикански малоумни филми " Гледаш първите 20-тина и последните 30-тина минути на филма /почти задължително на 3D/. То както казват колегите, ако търсиш смисъл в подобен филм, проблема си е в тебе, не във филма. А сега сериозно, това е филма с най-добре направените 3D ефекти, който съм гледал досега. ПП. стенли, дори и най-тъпия филм може да се изгледа, ако разполагаш с достатъчно количество бира /или друг алкохол/ и съпортващо количество мезета .

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аааа за 3Д просто до сега не съм гледал нещо по-кадърно направено от Аватар. Да не казвам голяма дума, ама доста неща са минали през 3Д-то на телевиозра ми. След като казваш, че ефектите са ти харесали, ще дам шанс и на 3д версията като излезе с читаво качество.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Аааа за 3Д просто до сега не съм гледал нещо по-кадърно направено от Аватар. Да не казвам голяма дума, ама доста неща са минали през 3Д-то на телевиозра ми. След като казваш, че ефектите са ти харесали, ще дам шанс и на 3д версията като излезе с читаво качество.
    Облачно с кюфтета -2 е доста стойностен филм.....поне според дъщеря ми!

8.  

9. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Според мене качеството е повече от прилично в енерги торента.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от 666 Виж публикацията
    А сега сериозно, това е филма с най-добре направените 3D ефекти, който съм гледал досега.
    Aaaa,
    Сега разбрах защо не ми е харесал филма. Щот съм го гледал на 2D.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз очаквах да не е само ефекти. Е очакванията ми не се сбъднаха .........сценария според мен беше изключително слаб. Въпрос на вкус. (Този филм определено не ми е по вкуса, макар и да съм фен на част от мъзгочите на Марвел)
    Филма не е на Marvel, а на DC Comics, което поне на теория би трябвало да значи, че е едно ниво по-добро от останалите.
    Довечера ще му дам шанс макар и да нямам големи надежди.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Е, гледах го снощи. Вярно, на 2D Ами точно както и очаквах - едно много добре направено аудио-визуално зрелище, което впечатлява само като такова. Не съм и очаквал нещо повече, затова съм доволен. Драмата и лиричните моменти бяха близо до границата на поносимостта, но не я прескочиха. За мен този филм е в един кюп с Pаcific Rim, Battleship и Трансформърите (в които, например, лигавщините с мацката ми дойдоха малко в повече).
    Иначе куци моменти имаше - например, изкефи ме как в битката в градчето (Smallville май беше?) всички самолети и други летящи машини падаха и се взривяваха само по дължина на главната улица, без много да засегнат сградите наоколо.
    Този пост е редактиран от stfn; 21-10-13 в 22:54.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 18:53
  4. Отговори: 0
    Последно: 06-10-06, 15:53
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе