Пич ВS има всички тези работи + още екстри! Аз съм върл фен на БС плеар!
Пич ВS има всички тези работи + още екстри! Аз съм върл фен на БС плеар!
Пич, аз съм минал през BSPlayera, когато ти си нямал компютър още :-)) Да не говорим, че от нещата, които съм изброил, BSPlayer има само промяна на аспекта, и то трябва да зададеш предварително самия аспект, докато при Media Player Classic това става с бутони докато си гледаш - супер удобно. Да не говорим, че BSPlayer-a си крашва редовно, особено на леко повредени филмчета.
<font color="orange">Виждам, че 60% предпочитат BSplayer, 20% MicroDVD, 20% екзотични player-и.</font id="orange"> <font color="limegreen">Така ли е ?</font id="limegreen"> Ако някой харесва даден player, нека обясни защо! Например, при мен BSplayer-а влиза в конфликт с някой *.dll вероятно и не се стартира, като дава грешка и това е причината да работя с MicroDVD-то. То съвсем не е капризно и има много и все полезни опции. Наистина другите "екзотичните" player-и имат проблеми с кирилицата и/или субтитрите а и с звука също.
-----------
<font color="orange">*</font id="orange"> - <font color="maroon">процентите съм сметнал набърза ръка и непретендирам за точност и обективност</font id="maroon"> [].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="orange">Виждам, че 60% предпочитат BSplayer, 20% MicroDVD, 20% екзотични player-и.</font id="orange"> <font color="limegreen">Така ли е ?</font id="limegreen"> Ако някой харесва даден player, нека обясни защо! Например, при мен BSplayer-а влиза в конфликт с някой *.dll вероятно и не се стартира, като дава грешка и това е причината да работя с MicroDVD-то. То съвсем не е капризно и има много и все полезни опции. Наистина другите "екзотичните" player-и имат проблеми с кирилицата и/или субтитрите а и с звука също.
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не знам как си изчислил процентите, обаче мисля, че и RadLight се радва на голяма популярност и не бих го причислил към "екзотичните" player-и. Харесвам го, защото е лек; в комбинация с добър codec pack не прави проблеми и си има достатъчно опции. И не на последно място - защото всеки си има право на избор и моят е RadLight; ако се разочаровам от него, ще помисля за друг.
най стабилен според мен е Микродвд плеара ,ползвал съм и Радлайт
но сега ползвам и БС плеара щото си идва с Клайт кодека
Моето мнение е, че няма един "Player" който да може да възпроизвежва всякакви видове мултимедия... затова ползвам 3! (колкото и да си мислих преди че само кодеците са от значение... не е съвсем така)
CyberLink Power DVD... - отваря почти всякакво съдържание, включително и "пресно рипнати DVD-та", недостатък крайно муден player
Microsoft Media Player 9... - не че е нещо особенно, но ми харесва на външен вид и с него имам пороблем само с 2% от нещата които ползвам.
MicroDVD 1.2... - за тези неща с които горните player-и най-безцеремонно забиват (основно по вина на FFDSHOW филтъра, но другото си е просто заради кучите формати в които ми изпадат някои заглавия..., BTW. Radllight и BSPlayer също се дънят... но това едва ли го има при вас, така че не го приемайте за чиста монета)
ACE MEGACODEC PACK - другите нямат необходимите за кепчъра ми кодеци, и са абсолютно безполезни.
FFDSHOW - тoзи филтър е задължителен подобрява качеството невероятно, и позволява интерполация в реално време..., прави употребата на DirectVobSub, XG400, BSplayer и всякакви подобно боклуци излишна, поради това че поддържа субтитрите на ниво DirectShow филтър и действа в "почти"-всички player-и
BSPlayer е най-добър за мен DivX total pack i Xvid няма филм който да направи проблем 100 %
Ами ползвам: BSPlayer, MicroDVD 1.2, WMP8, NVDVD, QUICK TIME PLAYER и Power DVD. Първите два са почти универсални, WMP8 го ползвам като ми липсва някой кодек-той си го намира в 90% от случаите сам, а другите от дъжд на вятър, но трябват.
RadLight за филми, Media Player Classic за всичко останало, Irfan View за capture на картинки от видео, custom от ACE MCPack...
Не бъркайте Windows Media Player 6.x и Media Player Classic 6.x. Вторият е подобрена версия на първия. А на всички, които си мислят, че са с много доби плейъри, препоръчвам да свалят малко от XMen 2 - http://free.data.bg/fefe/>%20Movies/X-men%202/ и да видят дали могат да го гледат. Ако не могат - пичове - заблудени сте :-))
1.RadLight - dobur(edinstvenoto koeto lipsva e malko nastroiki na poziciqta na subtitrite i che "prozrachnostta na subtitrite ne e mnogo dobra)
2.Windows Media Player - tejuk
3.BsPlayer - bugav
4.MDVD - star
5.Vplay -hvalili sa mi go - az lichno nqmam opit s nego
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не бъркайте Windows Media Player 6.x и Media Player Classic 6.x. Вторият е подобрена версия на първия. А на всички, които си мислят, че са с много доби плейъри, препоръчвам да свалят малко от XMen 2 - http://free.data.bg/fefe/>%20Movies/X-men%202/ и да видят дали могат да го гледат. Ако не могат - пичове - заблудени сте :-))
<div align="right">оргинално мнение на -CTPAX-</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дай линк към него да видим за какво става на въпрос.
Има го на http://dvd.box.sk. Още нещо, което в другите плейъри го няма. Отваря частично свалени avi-та, което е супер готино, ако искаш да видиш дали качеството е добро.
Mv2Player version 0.7 alpha 4
Това за мен е най доброто на линия в момента!
До сега не е отказвало да просвири мултимедиен файл... а иначе съм си инсталирал K-Lite Codec Pack...Добър е защото дори и на компютри с по-слаб хардуер (като моят) може да изкарва гладко доста компресирани файлове !!!
BSPlayer
kristal codecs pac+AF(без AF ако филма не е добре рипнат много забива)