traqbva da zapi6a edin film za VCD slojil sam mu subtitri obache kato mu dam koi fail da pi6e i ti go pravi 903mb a puk filma e 650mb nekoi da kae kak da go zapi6a na 700mb disk.Vidqh edno drugo VCD koeto be6e 770mb a be6e zapisano na 700mb disk
traqbva da zapi6a edin film za VCD slojil sam mu subtitri obache kato mu dam koi fail da pi6e i ti go pravi 903mb a puk filma e 650mb nekoi da kae kak da go zapi6a na 700mb disk.Vidqh edno drugo VCD koeto be6e 770mb a be6e zapisano na 700mb disk
На един приятел му ги записваха обаче един филм от 700 МБ на два диска за да ги гледа на DVD.Не знам как го делят фаила на две обачe.Ще попитам.[:I]
На 700мб диск се записват някъде към 830-850мб(не помня точното число). Цялата работа е че при видео дисковете не се записва информация за корекция на грешките при четене. А за да стане точно на един или повече дискове аз изпозвам dvd2svcd. Програмата прави итерации доката набара точната стойност на куалитито(това е за SVCD но е подобно и за VCD) за да събере фила на един или два диска, в зависимост какво си и задал.
www.dvdrhelp.com
въпросът е че при видео цдто е важно колко е дълъг филма а не колко е голям файла
т.е. на 80 мин диск записваш 80 мин от филма
ако филмът е повече траа го разделяш