Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Търся Codecs за РС на 400 MHz!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

JOJO

Незнам ти коя версия използваш, но аз (а мисля и останалите) използвам версията на плейъра, която е с Win XP. Или казано просто Windows Media Player 8.0. Нямам проблеми, а G-400 си работи с него ръка за ръка!

Р.S.: Добро впечатление ми направи и MV2 Player-a, който има и интерфейс на BG.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2002

Здравейте дружки!

[8D]Да ви дам и аз малко от скромния си опит с филмите. Минах през какви ли не варианти, вкл. и тези с кодек-паковете, които ти инсталира 14999 вида и те мили почват як бой като се докопат до компа ви. Така че, това което ползвам аз в момента е следното:

- За видео декодиране, т.е. простичко гледане: DivX 5.1.1. Pro - тва е последната версия, много оптимизирана, както за гледане, така и за "правене" (кодиране и само при второто се налага да го регистрирате=краквате, така че не се плашете да кликнете на Cancel като ви поиска рег. накрая на инсталацията).

Забележете, че той отваря както всичко останало, така и Xvid-кодираните филми, така че не ви трябва просто нищо друго!!!

- За аудиото на филмите - няколко аудио кодека от Nimo-то - АС3, Lame mp3, Mpeg4... -базираните за аудио.

- За субтитри - има вече нов DivxG400 1.83.

- За гледане - добрия стар Media Player 6.4, който наистина май повечето хора не знаят, че си седи кротко в C:\Program Files\Windows Media Player и чака да го ползвате. Предпочитам го, защото върви по-леко - зарежда се по-бързо от следващата си версия 8.0, която също ви идва с XP-то. МР 8.0 ползвам само ако гледам повече от 1 видео файл един след друг. Всъщност единствения недостатък на МР 6.4 е, че няма плейлиста!

Успех![^]

4. Тук е от
    Mar 2004

Ами в краина сметка се оказа че на селерона ми на 366,най-добре работи следната съвкупност:

<font color="red">DIVX 5.0.2</font id="red">(5.1.1 като го инсталирам на цял екран насича)

<font color="red">XVID</font id="red">(няма значение коя версия)

<font color="red">AC3</font id="red">(за филми с ac3 звук)

<font color="red">BSPlayer 1.807</font id="red">

!относно DIVX G400 ми изписва някякъв филтър и като пусна филм или клип ми излиза зелен екра,а без него всичко си върви.!

Това достатъчно ли за да гледам филми като хората?

5. Тук е от
    Apr 2004

[quote]dozenboy, все едно е дали филмите са стари и нови - разлика няма. След като ти е работело без проблеми, не знам защо си го пипал. Всички кодеци ли инсталира в пакета. Ако не кажи кои си инсталирал и каква ти е видеокартата. С BS player от пакета ли гледаш?

та значи видеото ми е nVidia - 8 MB, много е стара, но наистина до преди няколко месеца нямах проблеми, а наскоро реших да форматирам харда и после да си кача по - нови кодеци(k-lite) и така... а някои филми си ми вървят(за съжаление много малко). пробвах да кача само тези кодеци,които каза ама не мога да се отърва от зелените екрани.

Може би трябва да пробвам без G400. мисля че мога да прежаля субтитрите за сега, само картина да има... ама все пак ...без субтитри

иначе Reclock-а е супер(за тези филми които благоволят да тръгнат).

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Kaто не става с G400 пробвай с VobSub . Ако картината ти е обърната, щракаш с десния бутон на мишката на зелената стрелка която се появява в таскбара и даваш "Flip image" или нещо подобно.

7. Тук е от
    Apr 2004

Наистина тръгнаха!!! Махнах G400 и ми тръгна всичко има си и субтитри, е сега филмите които преи можех да гледа само те са без субтитри ама за тях мога да си качвам пак G400 от жреме на време. Неее супер доволен съм. А ще пробвам и този VobSub (мисля че дори го имам някаде от преди).

10x 2 ALL

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

8.  

9. Тук е от
    Mar 2004

А защо с media player 6.4 филмите ми насичат?Качил само това което казахте,но уви насичат(имам селерон на 366,8 мб видео,win2000 SP4)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. codecs Оправия
    От Pe6oveca във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 22-01-05, 15:48
  2. Video programs and codecs
    От MiStReR_xXx във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 02-10-03, 00:25
  3. Divx codecs za Windows 2000 i XP
    От Ivan във форум Windows
    Отговори: 18
    Последно: 07-10-01, 14:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе