Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 22

Търся Codecs за РС на 400 MHz!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Имам РС Celeron 400 MHz и като кача новите версии на кодеците филмите ми накъсват, а ако кача по-стари някои филми изобщо не тръгват. Ако може някои да ми препоръча някой кодек-пак или само кодек ще съм благодарен!

В момента съм качил AC3, FFD Show u Nimo(Audio) и горе-долу върви.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2004

[8D][:D][^][]

Нали не ти вървят филмите та съм ти пуснал малко анимирани човечета да им се кефиш![:P]

<font color="red">Mod EDIT Sunny: Ако не можеш да помогнеш се въздържай от такива мнения! Този пост може да бъде приет в дъра-бъра и в bla-bla.</font id="red">

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

единствените кодеци, които трябват са :

DivX

XViD

AC3 Filter

DivX G400 - за субтитри( но това не е кодек)

ако някой филм не ти тръгва с инсталирани горните, или филма е развален, или съдържа "малициуз коде", или го е правил някой малоумник.

<font color="orange">smarty added</font id="orange">

забравих да кажа:

не ти трябва плейър - Windows Media Player е перфектен - независимо от версията му.

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

За кодек пробвай с ffdshow и AC3 Filter

За субтитри - това което ти препоръча smarty

Ако пак ти насича, пробвай да намалиш разделителната способност на монитора. Примерно от 1024x768 на 800x600. Нормалното вървене на филмите освен от процесора, зависи много и от видео картата. При мен има едно PC с P3 1000, но с вградено видео - 4М - (слаба работа), на него филмите на пълен екран насичат. Като го намаля - тръгват нормално.

За филми 400МHz процесор според мен е напълно достатъчно. Ако и видеото ти е достатъчно добро, останалото е въпрос на настройки.

6. Тук е от
    Apr 2004

Благодаря Ви за помощтта!!!

Направо се бях отчаял. А по въпроса за видеото - то ми е GeForce 2 MX 200 - 32 MB!

7. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Добави и програмата ReClock за да не губиш синхронизацията между видео и звук.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2004

Special 10x to HGD!!!

Незнаех че има такава програма за синхронизация между видео и звук. Мислех си че това ще се оправи само с РС ъпгрейд!

10. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Да те улесня още малко, а? [] ReClock -> http://ogo.nerim.net/reclockfilter

Освен това ReClock може и да нормализира звука в реално време (т.е. ако филма е прекалено тих - да усили звука, без да пипаш тонколоните) - полезно е, да знаеш.

11. Тук е от
    Dec 2003

Хубаво е да пробваш и с различни плейъри, вградения Медиа плейър според мен си е тежък, тъй че пробвай някой от тези:

1. MicroDVD : http://www.tiasoft.de/download.htm

2. ZoomPlayer : http://www.inmatrix.com/files/zoomplayer_download.shtml

3. BSPlayer : http://www.bsplayer.org/

12. Тук е от
    Apr 2004

И аз имам подобен проблем. PC-то ми е на 400 Mhz, а и видеото ми е слабичко, ама до скоро си гледах всичко без проблеми. Сега си сложих K-lite codec pack за по - новите филми уж, ама ми изкарва на повечето един гаден зелен екран и идея си нямам какво да направя.

pls HELP

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

dozenboy, все едно е дали филмите са стари и нови - разлика няма. След като ти е работело без проблеми, не знам защо си го пипал. Всички кодеци ли инсталира в пакета. Ако не кажи кои си инсталирал и каква ти е видеокартата. С BS player от пакета ли гледаш?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хубаво е да пробваш и с различни плейъри, вградения Медиа плейър според мен си е тежък

<div align="right">Originally posted by peperoni*-*19/04/2004*:* 11:34:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

не забравяйте, че в :

C:\Program Files\Windows Media Player\ директорията кротко си седи и mplayer2.exe (- това ако сте с windows различен от 98)

16. Тук е от
    Apr 2004

donzeboy - сигурно си качил много кодеци. И аз имах същия проблем като качих абсолютно целия кодек-пак. Пробвай само отделни кодеци като тези които Smarty е предложил и предполагам няма да имаш проблеми.

17. Тук е от
    Apr 2003

Да ти кажа и Аз до скоро ( е вече мина повече от година ) имах Ткова Страшно ЦПУ , с филмите нямах проблеми никакви тоя процесор е наистина готин направо ми е мъчно за него .От тва което през годините съм пробвал и изпитал съм стигнал на мнението на <font color="red">Smarty</font id="red">, Медиа плеър, Divx 5,11 pro, Xvid 1.0, AC3 filter i G400 za subtitri ! Аз ползвам тези кодеци и всичко върви без проблеми ! Избягвай Пакети които ти инсталират 15000.... вида и не знаеш каде от къде ти идва проблема ( някои каза нещо за зелени екрани [:D])

18. Тук е от
    Mar 2004

EEEEEEEE Вие сте просто супер(най-накрая и аз ще мога да гледам филми като хората благодарение на съветите който дадохте) само още едно въпросче коя Media player е най-добре да се използва?

Обаче като пусна divx g400 ми излиза размазан зелен екран!Има ли друг начин да се пуснат субтитрите?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. codecs Оправия
    От Pe6oveca във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 22-01-05, 15:48
  2. Video programs and codecs
    От MiStReR_xXx във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 02-10-03, 00:25
  3. Divx codecs za Windows 2000 i XP
    От Ivan във форум Windows
    Отговори: 18
    Последно: 07-10-01, 14:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе