Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700
Здрасти Страх. Извинявай че те безпокоя ама като изчетох почти целия форум ми се струва че ти си най-компетентен по разискваните тук въпроси. Молбата ми е за малко повече инфо по моя въпрос поставен по-горе. Ако мойеш да помогнеш ще ти бъда благодарен.
Не знам да има фърмуер с по-големи субтитри за този модел. Евентуално може, ако се свали оригинален фърмуер отнякъде, да се смени шрифтът с едни програмки, но не е за всеки.
Благодаря ти Страх. Значи с две думи да си гледам така филмите и да не барам да не стане гаф.
Здрасти имам домашно кино LG ht502th на 50% от филмите divx имам леко накъсване на картината от там и разминаване със субтитрите.Кажете ми какъв проблема.
здравейте, хора искам да ви попитам, дали някой може да ми помогне ...
имам проблем с ДВД-то което си купих,става въпрос за LG divx 162.имам проблем със субтитрите на кирилица, не излизат с нормалните букви на кирилица ами с някакви други "ягоди". мисля че ме разбрахте.моля ви някой да ми помогне ако знае нешо по въпроса.благодаря предварително.
на 24 страница е отговорено на въпроса ти
Някой ако може да помогне с firmware за DVX276 с бг разпознаване на файловете.
Имам LG DVX 9700!Искам да изкарам звук към телевизор,от двд филм,който е само с dts формат!Може ли да се извърши такава процедура и как точно!Благодаря ви! :help
Единственият вариант, който виждам, е да си прекодираш двд-то на ави с ас3. Ако искаш да чуеш дтс, ти трябва усилвател с дтс декодер и коаксиален вход.
А този модел няма ли DTS декодер?
@pbosev, sorry пич, подвел съм те значи в другия форум.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
@pbosev, sorry пич, подвел съм те значи в другия форум.
Няма нищо,то ми беше ясно,че трудно ще изкарам dts,но бях длъжен да питам!Поне ъпдейтнах двд-то с firmware на Fallen Angel и сега ми чете субтитри на divx филмчетата!В общи линии съм щастлив!Благодаря на отзовалите се!!
Здравейте на всички в този форум,
имам следния проблем: имам ДВД Panasonic SC-HT340 с DiVx, но на филми в такъв формат вместо субтитри на кирилица излизат маймунки. На компютър субтитрите си се четат нормално. Тъй като не намерих друг подобен форум се обръщам към тези които могат да ми дадат съвет какво мога да направя. На диска с филмите видях че субтитрите са тип .srt. Благодаря предварително
Вероятно трябва да се избере в настройките за ДивХ кодировката да е Russian или нещо подобно...
П.С. И аз да попитам нещо. На моя ЛГ9900 се працака каретката и при натискане на бутона я изкарва колкото да се захване с ноктите и да се извади ръчно. Някой занимавал ли се е с нещо подобно и трудно ли се поправя.