Имам lg 9700 dvd+video.След като се опитах да уголемя субтитрите с някакъв firmwere dvd-то блокира.Дава логото на lg и изчезва.Гнездото не се отваря.Има ли начин да се оправи.Моля ви помогнете.Не знам какво да правя.Отчаяна съм. :help :help :help
Преглед за печат
Имам lg 9700 dvd+video.След като се опитах да уголемя субтитрите с някакъв firmwere dvd-то блокира.Дава логото на lg и изчезва.Гнездото не се отваря.Има ли начин да се оправи.Моля ви помогнете.Не знам какво да правя.Отчаяна съм. :help :help :help
Кофти работа, не е трябвало да го флашваш с "някакъв" фирмуер... а с такъв за модела. Тук има официален фирмуер за VC9700 / VC9800, но след като не ти се отваря трея единственият начин да се зареди е със специален кабел, закачен директно за платката на ДВД плеъра, което се съмнявам че ще можеш да направиш сама, т.е. ще трябва да се закара в сервиз.
Здравейте на всички ! Бих искал да ми помогнете ако можете със намирането на принципната схема на DVX 9900 (H) . по точно ми трябват стойностите на елементите и всякакви други схеми също ще са ми добре дошли. Проблемът ми е че ми изгърмя предпазващия резистор е варистора. от мн време се мача да го измисля но нещо не се получава. Ако някой може да ми помогне как да го оправя по лесно ще съм му много благодарен. :god Ако имате схемите можете да ми ги изпратите на е-маил : tonchev_92@abv.bg . Благодаря Ви предварително ! :help
Тук има няколко схеми за LG, но точно тоя модел го няма. Трябва да се регистрираш за да можеш да сваляш, при регистрацията трябва да попълниш правилно отговорите на 3 въпроса, свързани с електротехниката, ако не можеш да се оправиш с руският пиши, ще ти пратя отговорите (ако не са сменили въпросите... :) )
Благодаря ти но това не ми варши работа, защото го няма този модел . Ако имаш други предложения ще ги према. (и отново ти благодаря :god ) :help :help :help :help :help
Тук явно имат схема, направи си регистрация и питай...
аз изкам да попитам за дистанционното на 9900, има един отсек за управление на телевизора, може да се включва, да се сменят каналите и т.н. от същото което управлява двд-то. но ...работи от време навреме по отношение на телевизора, телезизора ми е самсунг! някой знае ли в какво се състои проблема ...???
И аз наблюдавам същото явление с моето дистанционно. Но при мен дистанционното работи (от време на време разбира се) с Samsung и NEO. На Нео-то си раоти перфектно,когато работи, а на Самсунг-а неможе от Видео канала да се върне на TV. Това не е толкова голям проблем, но сега пак спря на цяло. Поне 10 пъти е проработвало и после пак е спирало без да има някаква разлика в начина на експлоатация. Ако някой има някаква информация за причините водещи до тези аномалии моля да сподели. Меси предварителноЦитат:
Първоначално публикувано от jarrett
При мене на Вестел-а бачка без грешка вече 2-3 години т.е. от както съм го купил плеъра.Явно не се обичат с конкуренцията от Самсунг :))
Аз имам от две години DVD плеар LG DVX9700.Преди една седмица спря да чете субтитрите записани от мен (от компутъра) и вместо истински субтитри излизат йероглифи ! PLS помогнете, и ако може да се оправи с FIRMWAR кажете коя версия трябва за моя модел и дайте линк ! PLS помогнете !10x
сложих си firware на fallenangel и стана обаче субтитрите са като йероглифи понеже руския език в мвнюто изчезна. опитах да сменя firmware с друг обаче като сложа диска с него ми пише DISC error и не иска да го прочете независимо с кои firmware. някои ако може да помогне, да каже какво да направя. двд то е LG DVX9700. благодаря предварително.
и аз имам същия проблем,отворих му капака,гледам има едно ремъче,чрез което се движи шейната.Въпроса ми е възможно ли е там да е проблема(смяна на ремъчето?).dvd-то вече не е в гаранция.Благодаря предварително на всички отзовали се!Цитат:
Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
Реших проблема,беше наистина от ремъка(0.50лв.),смених го и всичко е пак ок.Цитат:
Първоначално публикувано от hristiyan73
скоро си купих двд LG HT362 , и имам проблем .Като пусна филм двд формат ,не ми излизат субтитри , а със div x филми всичко работи. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
имам нужда от помощ! след като се опитах да ъпдейтна фирмуеъра на на двд-то ми LG DVX9900 по начина описан в началото на темата, не успях да извадя диска ведна когато се отвори трея. с многото си акъл натиснах он/оф бутана и така се прецака всичко че, вече не светва даже и дисплея.умря напълно.някой има ли идея ка можа да се съживи плеърчето?