Грешно съм те разбрал,извинявам се! :)Цитат:
Първоначално публикувано от veszxr
Преглед за печат
Грешно съм те разбрал,извинявам се! :)Цитат:
Първоначално публикувано от veszxr
мисля, че е и мой ред да се похваля. и аз си взех днас 9900, и съм мног ощастлив, щото ми ъпдейтнаха фърмуеъра в магазина! както всеки каза по-горе, и аз съм много доволен.
Ето и един скрийншот на ДивЕкс субтитри на LG DVX-9900 с последния фърмуер на Fallen Angel. Това е най-големият шрифт, който може да се избира от менюто. Телевизора е 29 инча.
http://polska.hit.bg/lg_dvx9900-screenshot.jpg
http://polska.hit.bg/lg_dvx9900-screenshot.jpg
Единствената забележка към плеъра, ако може да се нарече такава, е, че субтитрите се появяват отляво надясно, а не изведнъж (това е съвсем длабо доловимо), но това да му е недостатъка - всичко друго е 6 :)
Oх.. гледам тази хубава тема и yсещам как се разтроявам между LG 9700/9900 , Pioneer DV-380 и Sony DVP-NS32/52 :(
Най ми харесва Сонито после Пионера ама пък ЛГ предлага толкова много неща за по-малко пари...
Едит: Извинявам се :( Ще ходя да си играя другаде
Тази тема е само за LG DVX 9700/9900 и най-малко ми се ще да се разводнява със сравнения.Ако искаш сравнения,мисля,че трябва да си пуснеш нова тема.Цитат:
Първоначално публикувано от DIL
От нас можеш да получиш препоръка да си вземеш LG,но изборът си е твой! ;)
Успех! :)
Да попитам тогава..
Пускали ли сте Xvid WAF release и какъв е резултата ?
T.e. филм с разделителна способност 800х336 (или друга по-голяма от PAL стандрта)..
примерно http://www.sab.bz/viewnfo.php?id=11382"]Batman.Begins.2005.XviD.AC3-WAF [/url].
Един приятел има Samsung P355 и при него излизат зелени квадрати в дясната част на екрана.
Ако си направиш труда да прочетеш първия пост в темата, ще намериш отговор на въпроса си.
Помощ!!! Исках да си ъпдейтна DVD-то DVX-9700, но не махнах диска, когато ми поиска :-( , знам че е важно, но се случи. Натиснах UP и като резултат се оказах с блокирано CD. Като го включа и нищо не става, абе направо ми се прецака тотално. Купих го преди няколко дни, така че е в гаранция, какво да правя? Дали изобщо ще може да се оправи?
а как стои въпроса с ъпдейтването на DVD+VHS LG 9700 с този софтуер става ли? устройството е комбинирано DVD с DiVX и български субтитри и записващо видео....9700 е съвпадение на номера с двд-то на LG?!!
До 3 дни от датата на покупката ти го сменят без пазарлъци. След това* - в сервиза. Можеш и сам да го оправяш, но трябва да го флашнеш през серийния порт, процедура, която лично аз не съм правил, и включва отваряне на плейъра, намиране на изводите на серийния порт и направа на кабел.Цитат:
Първоначално публикувано от Pixma
Няма да стане. По-добре отиди на pl.lgservice.com и си свали последния официален, субтитрите би трябвало да са оправени. Аз бях известно време с последния официален и субтитрите никак не са лоши.Цитат:
Първоначално публикувано от aram
Здравейте всички, и аз си закупих LG DVX9700 :) на база прочетеното в този форум.
Но искам да кажа че плеъра не чете VP6 кодек( пуска му само звука),
но не знам дали има плеър който го чете ;) така че не е болка за умиране.
Освен това имам само един филм с такъв кодек.
Иначе при всичко друго се представя прекрасно. :punk:
Поздрави и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички. :Drinks:
Здравейте имам следния въпрос -> след флашване с фърмуера на Fale Angel, в меню Others се появяват две менюта, за размера на субтирите
и едно "PanScan Restrictions" (или нещо такова). За какви ограничения на PanScan-а става въпрос ?
Поздрави и :Drinks:
Отговора е тук:Цитат:
Първоначално публикувано от Raicon
http://board.softpedia.com/lofiversi...php/t1553.html
"Most of 16:9 DVD-Videos do not allow pan&scan (restricted operation) so I patched the firmware to allow it on any 16:9 DVD-Video. But, since some users reported problems with subs with some dvds I added the "Panscan Restriction" option... set it "on" and pan&scan will only works if allowed, set it "off" and pan&scan will work with any DVD-Video (but in some cases subs may be displayed wrongly)."
-CTPAX-,Цитат:
Първоначално публикувано от -CTPAX-
Преработения firmware има ли го някъде за download? Ако не би ли го изпратил на lparvin@webmomentum.net. И ако нямаш против мога да го кача на моя сървър да си го теглят и другите, ако искат.
Благодаря предварително!
И аз се ще бъда много благодарен ако мога да получа версията на -СТРАХ-, естествено ако той няма нищо против.Цитат:
Първоначално публикувано от lumpy
Ако има такава възможност, адреса ми е n1co@mail.bg - едно малко хлапе ще бъде много благодарно ;)
Благодаря предварително и поздравления за всички които са допринесли за тази супер полезна тема.
P.S. Весели Празници на всички :)