Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110
Цитат:
Първоначално публикувано от plamen_mr
Здравейте.От няколко дни съм собственик на А-110.До сега имах Western Digital WD TV HD. От менюто му имаше възможност да се промени така,че примерно в папките на всички филми си бях сложил обложката на филма и като го пусна не ми се налагаше да се ровя за да намеря даден филм а направо се виждаха папките със снимка.Това всичко си е в меню ВИДЕО,а не СНИМКИ. Има ли такава възможност и Пуканката да не са подредени в списък а като браузър и ако да от къде да си я настроя,тъй като се рових из менюто и неможах да открия нищо такова. Благодаря предварително.
Здравей,
Май не можеш да получиш това при пуканката. Утешението е, че може би има други features, които ще добавят + за нея.
Поздрави
Сам.
П.с. защо замени Дивата с попкорн? Предполагам няма пълно щастие.
@Samisam -> сменил е "Western Digital WD TV HD" с PCH A-110, а не Дива. Има разлика ...
:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от plamen_mr
Здравейте.От няколко дни съм собственик на А-110.До сега имах Western Digital WD TV HD. От менюто му имаше възможност да се промени така,че примерно в папките на всички филми си бях сложил обложката на филма и като го пусна не ми се налагаше да се ровя за да намеря даден филм а направо се виждаха папките със снимка.Това всичко си е в меню ВИДЕО,а не СНИМКИ. Има ли такава възможност и Пуканката да не са подредени в списък а като браузър и ако да от къде да си я настроя,тъй като се рових из менюто и неможах да открия нищо такова. Благодаря предварително.
Стандартно няма такава опция. Тя се постига с инсталирането на допълнителна програма, която дава много повече от това, което си имал с предния плеър.
Ето как изглежда един от скиновете:
https://www.youtube.com/watch?v=HNo1FdOu1-I
Цитат:
Първоначално публикувано от Hell
@Samisam -> сменил е "Western Digital WD TV HD" с PCH A-110, а не Дива. Има разлика ...
:Drinks:
Hell,
Извинвам се, май не съм разбрал.
Хел, имаш ли идея за моя проблем? Лазарус ми даде предложение, за което съм му много благодарен, но не стана.
Извадих диска и май ще го нося в Жар копютърс.
Разбирам аз че и другите медия плеъри не са по-добри.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Стандартно няма такава опция. Тя се постига с инсталирането на допълнителна програма, която дава много повече от това, което си имал с предния плеър.
Ето как изглежда един от скиновете:
https://www.youtube.com/watch?v=HNo1FdOu1-I
Благодаря. Сега остава да резбера как се инсталират скинове и всичко ще е ок. Започнах да чета темата от начало,но все не ми остава много време. :)
То това не е само скин, а цял софтуер. За него отделно има скинове.
Чети тука:
http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=34427
Samisam, съжалявам за проблема ти, но ако твърдият ти диск реши да сдаде багажа, и извънземен плейър да беше - спасение няма. Много даже си е добър A-110, не е крив космоса.
Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Samisam, съжалявам за проблема ти, но ако твърдият ти диск реши да сдаде багажа, и извънземен плейър да беше - спасение няма. Много даже си е добър A-110, не е крив космоса.
Здравей Кире,
Няма проблем. Никога нямаш гаранция, твърд диск е туй.
Диска го дадох за ремот, в гаранция е. Ще видим какво ще стане.
Имах снимки на него, добре е остана копие и на компа. Иначе като гледах другите медиа плеъри, то А110 си има както характеристики, така и оутлук. не че е красавец, ама на фона на другите си е направо красавец, Не съжалявам за пуканката.
Ще пиша пак какво се е случило. Благодаря на всички, които дадоха идея как да оправя проблема. Благодаря ви от сърце.
Сам
Когато не използвам устройството по дълго време, например 24 часа,как е по добре,да е включен или изключен от копчето отзад?Защото диска май не спира да върти а и CPUто нагрява малко?Благодаря предварително за съветите.
Здравейте,
при изгубени партишъни най-добри резултати ми даде програмката Paragon Partition Manager 9.0, не се изгуби нищо от информацията на диска, всичко си беше ОК. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от mihof33
Здравейте,
при изгубени партишъни най-добри резултати ми даде програмката Paragon Partition Manager 9.0, не се изгуби нищо от информацията на диска, всичко си беше ОК. :Drinks:
Той вижда ли ext3 дяловете?
Аз използвах някаква Recover-Data-Linux.exe и стана.
martinnb, ако си с последният фърмуеър би трябвало диска да спира да се върти, освен ако плейъра не сипва нещо върху него - торенти, копиране на данни и т.н. Иначе е нормално ако ползваш мрежовите възможности (а и не само това) на A-110, от време на време да си развърта диска - вероятно някакви проверки си прави. Също има значение и кои приложения си оставил стартирани. Чипа също е нормално да нагрява малко при изключено състояние (когато свети червеният светодиод) и това не е малфункция, защото червеният бутон на дистанционното гаси само видеочастта му. Общо взето няма никакъв проблем да си остава захранен плейъра и за по-дълъг период от 24 часа, но все пак папка някой и друг ват, тъй че, ако си максималист - по - добре го изключвай от "копчето".
Не знам аз ли се бъркам но ми се струва ,че в началото като взех пуканката и пуснех филм в DivX формат аудиото се чуваше и на телевизора. Всички настройки бяха направени на "Digital". Интересно ми е още че на филм с AC3 аудио в инфото ми изписва че е Dolbi Digital. Аз ли съм направил нещо по настройките или си е така, защото в момента филм с двуканално аудио се чува само през ресивъра а не на телевизора.