Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110
Здравейте колеги, имам А110 и го ъпдейтнах с послдния фърмуер. След ъпдейта в торентите се появиха всички торенти на филмите които съм свалял до момента при положение че преди това ги нямаше, защото винаги след като сваля филм изтривам торента. Изтрих с много зор всички торенти, защото Попкорна забиваше непрекъснато през една две минути докато селектирам няколко торента и вече беше забил. След като ги изтрих започна да се държи по-нормално, но не е каткто преди като му кача торент и го оставя да го сваля до няколко минути е забил и се налага постоянно да го рестартирам. Рядко може да свали един филм без да се наложи да го рестартирам няколко пъти. Реших че може ъпгрейда да не е минал нормално и му направих нов ъпгрейд през флашка. Някой има ли идея как може да го оправя.
Защо не сложиш най-новата версия на торент клиента - Transmission 1.92? Или пък тоя лиент, който сме коментирали с колегата - BTPD.
Странно е, че ги е намерил, но те по-принцип си стоят като файлове в една скрита директория на диска и може да се е объркал.
lazarus18, нещо по въпроса за проблемните торент файлове - пост 1918?
Абе пуснах сега за проба 1-2 торента и на мен ми дава същата грешка.
Дори и на торент, който преди няколко седмици свалих без проблем - Аватар - ми го дава.
Даже така яко се бъгна, че чак на втория рестарт се освести.
Иначе за ctorenta не мога да ти помогна. Никога не съм го ползвал.
Мани го ctorrent - а, истината е BTBD - то в съчетание с вградения клиент за такива по - специални случаи. Иначе е странно, че някои пълни блу реи все пак тръгват да се свалят. Може пък тия врътки да са я от тракера, я от връзките за сваляне, и BTPD да е по - чувствителен към тях. Иначе наистина е много лек и стабилен, с прилични скорости (докъм 1.9 MBps засякох). Впрочем при теб последната версия ли е инсталирана?
От двата Transmission - а (1.76 и 1.92) не съм много доволен - бавнички са и товарят повечко. Това remote gui е готино, но имам чувството, че не е толкова функционално, а е повече за парлама и разбира се гълта ресурс като в определен момент става тегаво.
На BTPD е последната. Тя май си стои все тая от доста време. Нали ти казах, че около една година го ползвам и не е пипан.
Фърмуера също е последния.
от къде да взема тази нова версия на торента или пък този BTBD?
Колега , влез в техния форум и прочети ! Има всичко , от което имаш нужда !
http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=38423 ! :Drinks:
много благодаря сега ще погледна.
Цитат:
Първоначално публикувано от jeffry
от къде да взема тази нова версия на торента или пък този BTBD?
За да не се луташ, знам, че е досадно, един личен съвет - използвай BTBD. Можеш да го намериш в пакета NMT Community Software Installer. Намираш пакета чрез, да речем google, разархивираш, стартираш го и си намираш в менюто твоя плейър. Влизаш през ftp със съответните user name и password и от раздела New или Applications си инсталираш BTPD 0.15.4. След това го управляваш на адрес http://ip_adress:9999/BTPD_web, където ip_adress е адреса на плейъра ти. А, нещо важно - не можеш да ползваш новоинсталираният BTPD ако си спрял вграденият в плейъра торент клиент. Ако все още имаш проблем с него, както си написал по - горе, дай знак, мисля, че бих могъл да помогна.
От вчера вечерта съм собственик на въпросния танк :) Много ме радва, но направих нещо което незнам дали беше правилно - свалих от официалния сайт най-новия фирмуер и го сложих, чак след това видях в readme-то че фирмуера иска предна версия. При инсталацията обаче нямаше никакъв проблем, всичко е наред. Възможно ли е да има проблем от тази моя прибързаност :)
Не разбрах какво си направил точно, но можеш да слагаш каквито версии искаш - нови или стари.
Вържи го към интернет и пробвай да го ъпдейтнеш. Така ще ти каже дали е последната версия.
Сложих последната версия от официалния сайт. После прочетох това "Release Notes :
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000"
Това е версията на NMT приложенията, които вървят с този фърмуер.
След всеки ъпдейт на фърмуера трябва да упдейтнеш и тях.
Setup-Maintenance-NMT Setup Wizard
Цитат:
Първоначално публикувано от uBo
От вчера вечерта съм собственик на въпросния танк :) Много ме радва, но направих нещо което незнам дали беше правилно - свалих от официалния сайт най-новия фирмуер и го сложих, чак след това видях в readme-то че фирмуера иска предна версия. При инсталацията обаче нямаше никакъв проблем, всичко е наред. Възможно ли е да има проблем от тази моя прибързаност :)
Имай предвид, че можеш да връщаш версии назад само фърмуеъра, NMT Apps можеш само да ги ъпдейтваш към по - нови.