lazarus18, Препоръчай ми Аксес пойнт, моля!? Това за скоростите явно е нещо ново и ако е стабилно, съм първи ЗА!?
Преглед за печат
lazarus18, Препоръчай ми Аксес пойнт, моля!? Това за скоростите явно е нещо ново и ако е стабилно, съм първи ЗА!?
Хубаво е да е устройство предвидено да работи точно с твоя рутер. При ползване на модел от друга марка крие риск да не тръгне.Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
Само да уточня, че това са скорости, които съм чел че постигат по този начин. Аз не съм го тествал при мен. Дори и максимума да е като по кабел пак е много по-добре от осакатената WiFi връзка.
Мисля, че и AZ Box и Popcorn Hour Ползва един и същ чип. Онова обаче е сателитен приемник. Има още много да работят да стане хубав приемник, а още повече да го направят хубав плеър.
10ks friend
Омръзна ми от този шибан трансмишън...
Не мога да разбра какво бъркам и изобщо аз ли бъркам!
След рестартиране, трансмишъна не се стартира!
И на двете устройства.
При това го гася не как да е а с DEL + POWER.
И не знам как се пуска шибания сървис - преди време пак стана така и се оправи с преинсталация на трансмишъна.
Явно винаги не тръгва - просто дивайсите са на UPS и ги гася изключително рядко.
Да не би да е зависим от някой от сървисите, които съм спрял?
Раните му подкасти, ихомове и всякаква други?
Оставил съм само NFS сървиса (експортнал съм контента към един линукс и ги ползва Ampache), SAMBA и FTP сървиса.
Всичко друго е спряно.
Нищо не разбирам - не може само при мен да го има този проблем (доколкото разбирам е така) и то на 2 устройства :095:
здравейте,от снощи и аз се присъединих към клуб "POPCORN"купих си POPCORN Hour A-110 + hdd WD green 500gb,сложих диска,форматирах,ъпдейтнах както си му е реда,след това сложих флашка-имах няколко свалени мкv.-та (мерака си е мерак)пуснах и всичко ОК,спрях да видя допълнително настройки,и след това.....к...ц,не тръгват,натискам плей,или ентър,екрана става черен за 1/2 сек(все едно зарежда)и ме изхвърля отново на работния екран,свързах ПС-то с myHOme,пуснах веднъж няколко файла,и на 2-рия отип да ги пусна отново :095:реших,че нещо не съм ъпдейтнал както трябва направих нов,пуснах файловето отново по-веднаж и край??? :taz
моля някой да даде ъкъл :help :help :help
п.с.другото което е че не виждам никаква самба и торент клиент??? :081:
п.с.ще нова тема;POPCORN Hour A-100/110 за начинаещи,надявам се знаещите и хорта с опит да дадът по 1 рамо и да стане 1 найстина добро ръководство за такави като мен(начинаещи)и не само :god
Esper, при ъпдейта на Transmission трябва Torrent процеса да е спрян от NMT Apps, а ако след рестартиране ти изпише, че не е стартиран пусни процеса от NMT Apps и вече ще работи. Това го пише в темата за ъпдейт.
playdeni, къде търсиш Самба и Торент? В меню Setup - имаш ли NMT Apps?
От меню Audio/Video задал ли си резолюцията на телевизора или стои на Auto? Auto Frame Rate включено ли е?
playdeni, къде търсиш Самба и Торент? В меню Setup - имаш ли NMT Apps?-НЯМАМ :help :help :help
От меню Audio/Video задал ли си резолюцията на телевизора или стои на Auto? Auto Frame Rate включено ли е?-резулюцията ми е 1080р,Auto Frame Rate-мие изключено :help
Нещо не си направил ъпдейта както трябва. От интернет ли го пусна?
lazarus, в сайта пише да се спре сървиса (стария трансмишън) преди да се инсталира новия.
Не видях някъде да пише, че след това трябва да го пусна отново.
Сега го стартирах ръчно и тръгна.
Странна работа, аз си мислех, че Setup -> NMT App -> Torrent стартира вградения торент клиент а не новия.
Явно не е така - сега работи. Пак :)
Мерсаж!
да първи път,го пуснах от самата пуканка,после и аз реших,че нещо нее както трябва и го свалих на флашка и ъпдейтнах отново-няма разлика!др.странно ни каде не виждам диска?така ли трябва да е?Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Като натиснеш бутона Source трябва да ти покаже HARD_DISK, Network Browser и компютъра по мрежата, на който има myIhome.
Ти как точно форматира диска?
не няма диск,като натисна соурс,имам;network browser i playdeni pc,-лееее мн.гаднооооо
за форматирането на диска;разбрах,че като се ъпдейтва си форматира самата пуканка,моляте помагай :081:
Отиди на Setup-Maintenance. Трябва да имаш един бутон NMT Setup Wizard. Кликни и ще се страртира процеса за форматиране на диска и инсталиране на NMT приложенията. Избери Online ако имаш достъп до интернт или USB ако ще го правиш със флашка. Ако е на флашка трябва всички файлове от ъпдейта, които си свалил да са в главната директория.
Няма такова нещо - упдейта не е свързан с формат на диска.
Самия ъпдейт аз го направих през мрежата и отне адски много време.
Поне половин час.
Пробвай да извадиш диска, пъхни го отново и стартирай инициализацията наново:
Setup -> Maintenance -> NMT Setup Wizard
Някъде трябва да те пита за формат - потвърждаваш.
Mod: Така де :)
Setup-Maintenance-имам check for firmware update и reset to factory settingЦитат:
Първоначално публикувано от lazarus18