не нямам,дали е пре...н диска или пуканката или аз нещо не сам направил?
Преглед за печат
не нямам,дали е пре...н диска или пуканката или аз нещо не сам направил?
Според мен устройството е загубило по някаква причина диска.
Не го вижда.
Пробвай това, което написах по-горе: Извади го от кутията, почеси се където не те сърби и го постави наново :))
Ако се появи бутона - бинго.
Ако не пробвай диска на някое PC.
П.С: Сериозен съм :Drinks:
[quote=Esper ]
Според мен устройството е загубило по някаква причина диска.
Не го вижда.
Пробвай това, което написах по-горе: Извади го от кутията, почеси се където не те сърби и го постави наново :))
Ако се появи бутона - бинго.
Ако не пробвай диска на някое PC.
П.С: Сериозен съм :Drinks:
[/quote
готово правя го
извадих го сложих на ново същия резултат;няма никой :081:
да пробвам на домашния комп,но незнам неговия какъв е сата...има ли значение?
p.s.диска на пуканката се върти.....?
Ами няма значение какъв е диска, който работи в момента на компютъра ти.
Има значение единствено дъното ти да поддържа SATA дискове за да можеш да включиш диска от пуканката.
Виж дали ще го разпознае BIOS-a, пусни си уиндовса или каквато там OS ползваш, форматурай го и така.
По такъв начин ще разбереш дали проблема е в пуканката или в диска.
BTW докато е в пуканката чуваш ли го да се развърта?
да върти се в пуканката
Греда...на ПС-то е с др.конектори-нестава..имам и нотбоок,и PS3 ,но и 2-те са в гаранция и незнам какво да правя,някаква др идея как да разбера какъв е проблема?Цитат:
Първоначално публикувано от playdeni
Предполагам можеш да опиташ и Setup -> Maintenance -> Reset to Default
Не вярвам да помогне обаче - няма какво да се обърка в настройките на диска защото просто няма такива.
Аз си мисля обаче, че нещо лошо е станало по време на самия ъпдейт.
Колко време го чака докато се ъпдейтваше през мрежата?
До къде беше стигнало когато му дръпна щепсела?
"Downloading" или "Updating" (по спомени)?
Ако е така, май бях попадал на тема, където дивайса може да се пре-флашне с нов фърмуер дори и когато е докаран до там, че изобщо не може да зареди.
Някакви джъмпери се цъкаха вътре но не обърнах внимание защото не ме интересуваше.
На твое място бих потърсил PC с налична SATA за да премахна съмненията около диска все пак.
Друга идея аз нямам.
ами,до данлоад и го изключих,няколко пъти върнах настройките но уви,а дане би да съм си купил диск,който нестава за пуканката?;WD HD SATA 2 500GB GREEN POWER -16MB CACHE?
За съвместимост на A110 с различни модели дискове, порови тук:
http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=7735
Но дори и да го откриеш там, това не е гаранция, че не става.
няма го :095:,незнам какво да правя,всички са на някаде и няма никой с пс ,покрай мен,мисля да ходя да сменя диска :081:
Диска е от поддържаните и много хора го ползват.
На мой приятел съм слагал точно такъв и си го ползва все още.
Вариантите са или диска да е прецакан нещо или плеъра да не му работи SATA интерфейса. Потърси първо кабелче за свързване на SATA дискове и опитай така да го закачиш, а не директно. Може да е хлабава връзката. Намери човек с компютър, на който да закачите диска да видите дали изобщо работи.
playdeni: според мен, диска си работи, ама ти не си направил нещо според инструкциите.
След слагане на диска, той трябва да се форматира и да се инсталират приложенията. Всичко това го има подробно в Quick Start Guide, прочети го внимателно -> Setup -> Maintenance -> NMT setup wizard. Форматирането е във формат ext3, така че, без драйвер диска няма да можеш да го видиш на Windows PC.
Отказът за повторно показване на филмите най-вероятно е свързан с bookmarking-a в новия софтуер. При повторно стартиране на прекъснат филм, пуканката се опитва да го пусне от мястото където си го спрял. Погледни как се пуска филма отначало, а не от bookmark (едното май беше от play, а другото с enter, не мога да си спомня в момента).
P.S. Инсталирането на firmware ВИНАГИ е по-добре да се прави от фрашка. Все пак, това са над 50 МБ.
Май не си обърнал внимание, че при него в момента точно това липсва.Цитат:
Първоначално публикувано от Tougi
NMT setup wizard бутона го няма, когато пуканката не си открие диска.
Да, това май съм го пропуснал. Причината да няма програми може да е от това, че той е ъпдейтнал само firmware-то, а трябва да свали и приложенията.
Абе само си гадаем. playdeni, я обясни подробно, стъпка по стъпка какво си правил. Все пак не ми се вярва проблема да е в чисто новият диск.