Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?
Абе момчета гледам че пишете само за пуканката ами ние с IStar дето сме какво да правим :)
Гледам сайта им го няма в ХДПЛЕКС не го предлагат вече ъпдейти няма от 8 ноември миналата година имате ли информация какво става така ли ще увиснем :081:
Иначе миналото лято много се колебаех дали да взема пуканката или Айстара, но до този момент не съжалявам за избора си работи перфектно всичките му функций торента сваля много бързо и стабилно не забива няма филмче да не ми е отворил особено след последния ъпдейт даже "митичната" сцена с птиците върви без никакъв проблем :)
Внимавай, тия от iStar изглежда четат какво пишеш тук.
Нов ъпдейт от 27.03.09: http://www.hdinlife.com/article.php?tt_id=3&weblan=e
Здравейте нов съм в тази сфера с тези плеари но покрай вас супер много се зарибих и аз да си взема :) обаче имам едно въпросче със сигурност разбрах от тука написаното че Попкорна е много добро решение, но на външен вид много ми хареса EGREAT EG-M32B. Бихте ли ми казали каква е разликата между двата плюсове, минуси и ще сбъркам ли ако си взема него. Благодаря Ви придварително.
P.S. Извинявам се ако не съм го писъл това в правилната тема но видях че тук най-много се коментира за тези неща.
Еййй браво сетили са се :ole
Веднага го слагам :)
Хубаво сложих го обаче изненада няма NMT за този фирмуер отново греда и отново чакане :2guns:
Абе,пичове защо не мога да изкарам dts звук на тв-то през hdmi ? С Kaiboer K200 съм.
Цитат:
Първоначално публикувано от sitro
Абе,пичове защо не мога да изкарам dts звук на тв-то през hdmi ? С Kaiboer K200 съм.
Защото нямаш декодер за този звук ако не греша. В менюто за Audio/Video може ли да сложиш DTS на Analog?
Този модел е с декодер.Има звук,но през чинчовете.
Има analog в менюто но не е активно
Цитат:
Има analog в менюто но не е активно
Защото нямаш нужния декодер в плеъра.
Или закачай плеъра към ресийвър или домашно кино с нужните декодери или си преконвертирай звука на всеки филм с DTS звук.
Искаш да кажеш, че ако свържеш звука през чинчове имаш звук от същия филм с DTS?
Да има. Да не би да е от тв-то Philips pfl7603d
Цитат:
Да има. Да не би да е от тв-то Philips pfl7603d
Ако плеъра си декодира звука е все едно на какъв телевизор го изкарваш.
Съмнително ми е това, че през чинчовете има звук, а иначе не.
Вкараш звука в телевизора през чичновете ако има такъв аудио вход.
Ти къде слушаш звука като изкарваш звук през чинча?
По принцип използвам си ресивера и няма проблеми.Връзката е оптична.Но ме дразни връзката директно към tv-то.По компонентния има звук,а по hdmi не.
Как така ще имаш звук по компонентния като той е само видео сигнал?
Да не си забранил звука на HDMI?
[quote=lazarus18 ]
Как така ще имаш звук по компонентния като той е само видео сигнал?
Да не си забранил звука на HDMI
Така е Лазарус на един мой приятел поръчах такъв ДТС а е само през чинчовете и те са 5+1 но работят и в стерео режим през ХДМИ няма ДТС.