Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?
http://www.cmicable.com/en/products_details.asp?id=307
Този плеер за 231$ заслужава ли си?
Processor: Sigma Designs(SMP8635)
Ъпдейти на 2 месеца на софтуера и кодеците.
Още един BALOCCOBOX Sigma Designs(SMP8635) http://www.baloccobox.com/ 190евро в Италия
Цитат:
Първоначално публикувано от ethernall
Пробвай с тези:
href="rtsp://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:47971"
href="rtsp://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:48278"
href="mms://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:47971"
href="mms://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:48278"
Сложи ги 1 по 1 във нов слот във фаила и пробвай. На работа съм и не мога да го тествам...
Първия и втория ред тръгват без да се замислят.
Много благодаря ethernall !!! Добре, че има такива като теб във форума - знаещи и отзивчиви.
Цитат:
Първоначално публикувано от ethernall
Ти какво точно направи? Трябва в папката, в която са филовете да създадеш папка VIDEO_TS. След това премести всичките фаилове в нея. След това на попкорна избери основната папка (която съсдържа името на филма) и кажи дали става. Иначе за проверката за консистентност и iso-то - имаш ли Nero? Ако не - каква програма за писане на дискове ползваш?
Направих iso и си тръгна пефектно.Благодаря ти ще пробвам и по горе описания начин.
какво трябва да се направи за да виждаш през тв какво сваляш с transmission 1.6, аз го инсталирах с този софт. nmt community software installer тои сам си инсталира и линк през които да се вижда, но пак нестава.
някои може ли да помогне?!
същност съм пробвал и с transmission 1.52 и пак немога да го видя през тв.
Искам да съединя няколко m2ts в един голям. Използвам tsmuxer . Когато съединявам малък брой файлове ( 2-3 ), новият голям съединен файл тръгва без проблем на A-110. Когато обаче се опитвам да съединя много на брой малки файлчета ( 60-70 малки m2ts от ХД камерата), големия файл тръгва на A-110, но веднага след първия малък файл спира -засича ( точно където е съединяването). Някой може ли да помогне как да реша този проблем с много на брой файлове.
Цитат:
Първоначално публикувано от asb
какво трябва да се направи за да виждаш през тв какво сваляш с transmission 1.6, аз го инсталирах с този софт. nmt community software installer тои сам си инсталира и линк през които да се вижда, но пак нестава.
някои може ли да помогне?!
същност съм пробвал и с transmission 1.52 и пак немога да го видя през тв.
Отиваш на Web Services и натискаш Transmission
Другари !
Да поискам и аз помощ.
Този велик концерт хич не тръгва на пуканката.
*************************/details.php?i...mms#trcomments
На компа върви, а на попкорна явно сработва някаква защита. Вместо да пусне концерта, завърта през 2-3 кратки клипа, един от който на сони и се връща в менюто.
И на двата диска картинката е аналогична. То имам още 2 дето не искат да тръгнат но за тоз най ме е яд. Конвертирах го и в ISO - същия ефект.
Дали някой може да ме хелпне ?
Предварително благодаря.
Цитат:
Първоначално публикувано от cec
Отиваш на Web Services и натискаш Transmission
това е ясно ,че го права, но ми излиза съобшение че не може да бъде изпълнено(request can not be processed)?
Цитат:
Първоначално публикувано от asb
това е ясно ,че го права, но ми излиза съобшение че не може да бъде изпълнено(request can not be processed)?
Не знам при мен е ок, да кажат специалистите. А ползваш ли Transmission Remote GUI, там какво показва? Пробвай да презаредиш Transmission и после по метода на Бил Гейтс - излизаш и влизаш!
Цитат:
Първоначално публикувано от fuhur
Другари !
Да поискам и аз помощ.
На компа върви, а на попкорна явно сработва някаква защита. Вместо да пусне концерта, завърта през 2-3 кратки клипа, един от който на сони и се връща в менюто.
И на двата диска картинката е аналогична. То имам още 2 дето не искат да тръгнат но за тоз най ме е яд. Конвертирах го и в ISO - същия ефект.
Предварително благодаря.
Подозирам, че дисковете са рипнати (по-скоро копирани) директно както са си със защитите... Аз бих си ги рипнал наново:
1. Сваляш и слагаш Virtual Clone Drive (или друга програмка за витруално CD/DVD), Nero обикновено идва също с виртуален диск. Deamon Tools не ги харесвам - много проблеми прави.
2. Сваляш и инсталираш AnyDVD (трябва лекарство доколкото си спомям).
3. Правиш ISO-та с Nero.
4. Маунтваш ги едно по едно на виртуалния диск и след това ги рипваш с AnyDVD. (Довечера ще погледна дали AnyDVD не може да рипва от фолдър... Иначе може да се ползва и DVD Decripter, но така е по лесно и май той не можеше да се справи с всички типове защити).
5. Качваш ги като нов торент, който всичко ще могат да ползват;)
Цитат:
Първоначално публикувано от fuhur
Другари !
Да поискам и аз помощ.
Предварително благодаря.
И аз имах същият проблем с този концерт . Оправих го като го минах през DVDSHRINK и тръгна без грешка.
Аз имах същият проблем с този концерт и го оправих като го минах през DVD Srink. Успех.
Така ...
Значи още се боря ..
DVD Shrink дава грешка в : VTS_01_0.IFO
DVD Decrypter минава идеално но резултата е нулев.
AnyDVD казва, че виртуалния диск (Virtual Clone Drive) is not ready.
Някакви идеи ?
Искам да си купя PopcornHour A110. От къде мога да го намеря и на каква цена? Ако го купя онлине от саита им директно ми дава 260$ до България.