Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD 
  Здравейте,
От два дена имам този плеър. Имам следните проблеми:
1. На мащабни сцени, когато се движи камерата сече и се вижда.
2. На Планет Еарт 1080п релииза яко артефакти и сечене. На Bugs мисля, че се казваше видеото също яко артефакти.
3. 16 гб. А-дата не я вижда. Май аз съм първият на който не му върви нещо през УСБ. Но това не ми пречи в момента. Ще го форматирам наново и ще пробвам.

Иначе го карам с Трекстор 1 Тб. Вътре е някакъв диск на WD. Няма проблеми, само малко бави при включване докато индексира файловете.

Ако някой има идея за горните проблеми да пише. По-горе в темата се споменаваше да се даде ръчно 1080 п 60хц. Довечера ще го пробвам. В момента е на Ауто.

Поздрави,
Димитър
  Planet Earth е един от най-тежките релийзи в интернет. Интересно, че WD TV е плеъра, който се справя най-добре с този релийз през USB. На други плеъри насича на местата с голям битрейт. Задължително пробвай със 60Hz или 24.
  Колега благодаря за пореден път.
Това 24 - херци или кадри са...Сега съм на работа и нещо не ми изгрява в главата какво беше менюто...
И това значи, че трябва да махна Ауто и да стои винаги така,както казваш?
  Херци, кадри е все едно в случая. И на Ауто би трябвало да работи, но като всяко автоматично нещо може да се е объркало. Иначе идеята е като гледаш филми, които 99% от случаите са във 23,967 кад./сек, да ползваш настройка или 24 или 60, а само за PAL неща, които са със 25 да пускаш на 50.
   Цитат:

Първоначално публикувано от dwd  
  :bravo

Това хубаво, но спря ли да ти сече на птичите ята след настройката ? Защото и аз се оглеждам за тоя плеър.
  Някой пробвал ли е USB -> Ethernet ?!?
   Цитат:

Първоначално публикувано от ac28  
 Не разбрах как се гледа обикновен ДВД филм със BG субтитри.Качва се в обиновенния си вид , прави се в един ISO файл , или пък трябва да се конвертира в друг формат.

Аз поне така направих: Направих ISO на двдито и свалих субтитри за ДВДрип.........оказа се че изостават с 6 секунди...........оправих ги и готово WDTV вече четеше двд-та със субтитри :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от miaz74  
  Аз поне така направих: Направих ISO на двдито и свалих субтитри за ДВДрип.........оказа се че изостават с 6 секунди...........оправих ги и готово WDTV вече четеше двд-та със субтитри :)

Не е било нужно да го обръщаш в ISO Външни субтитри си ги отаваря ако случайно с вградените стане проблем! :)
  Изгледал съм 6 епизода на Planet EARTH и засечки не съм видял :) 

Цитат:

Първоначално публикувано от oncho99  
 Не е било нужно да го обръщаш в ISO Външни субтитри си ги отаваря ако случайно с вградените стане проблем! :)

Направих го защото не искаше да го чете под формата на vob............може проблема да е бил в самото двд, за мен си беше важно за външни субтитри защото повечето са ми със страни езици и без български :)
  извинявам се, ако повтарям някой, уж прочетох цялата тема, но може и да съм пропуснал някой пост. 
все пак DTS звук върви ли? дори да е на стерео - за сега разположението на мебелите в хола ми не позволява поставянето на кадърна 5.1 система
   Цитат:

Първоначално публикувано от IBANEZ_  
 извинявам се, ако повтарям някой, уж прочетох цялата тема, но може и да съм пропуснал някой пост. 
все пак DTS звук върви ли? дори да е на стерео - за сега разположението на мебелите в хола ми не позволява поставянето на кадърна 5.1 система

НЕ!
   Цитат:

Първоначално публикувано от oncho99  
 Изгледал съм 6 епизода на Planet EARTH и засечки не съм видял :) 

Не само, че сече, но се вижда страшно грозно просто нямам думи. То артефакти, то чудеса. Това с релийза 1080 п.
Сега тегля 720 п да видя как е. Иначе всички останали филми вървят. Само IMAX буболечките също се вижда грозно на пиксели. Аз съм гледал битрейда на Планет Еарт еп. 1 Pole to Pole в началото на водопада и птичките е 30 000 кб/с. Да не би смотания хард да не сварва да дава инфото на плеъара.
А иначе аз съм май първия в света, дето не му вурви флашката. В случая 16 гб А-дата. Въобще не я разпознава.
Иначе флашката работи перфектно на XP, VistaX32 и VistaX64.
Абе някой от Варна ако чете това и има такъв плеър нека да драсне да му дам флашката да пробва на неговия плеър.