Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
май имат разни неща за изчистване
"If you head over to the WD TV website, you will see that 1.02.07 has been brought out of beta, sorta. This version appears to be the same as the beta release with no new fixes, but that hasn’t been completely confirmedwdtvupdatebanner yet. The release notes also are the same as when it was in beta and even says it’s the beta version. My WD TV didn’t recognize the firmware when it when I put it on my hard drive(while using the 1.02.07 beta). "
Вече съвсем официално! Без бъгове и странични ефекти!!!
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/...sp?wdc_lang=en
Поне финалната версия да беше 1.02.08, че който си е инсталирал бетата да може да инсталира и финалната
Цитат:
Първоначално публикувано от plamen_mr
Поне финалната версия да беше 1.02.08, че който си е инсталирал бетата да може да инсталира и финалната
Отвори wdtv.ver с notepad и промени 1.02.07 на 1.02.08.Устройството ще го разпознае като новa версия.
Цитат:
Първоначално публикувано от hkr68
Отвори wdtv.ver с notepad и промени 1.02.07 на 1.02.08.Устройството ще го разпознае като новa версия.
Знам за това,но това ли е целта им всеки да си играе...Ако знам че няма нищо ново от последната бета няма да го слагам
Интересно ми е защо е цялата тази полемика ,като и двата bin файла на бетата и официалната версия са едни и същи -- няма нищо добавено ново,просто е сменен статуса .
Здравейте!
Нов съм във форума и с интерес изчетох цялата тема.
Смятам скоро и аз да се обзаведа с тази "глезотийка".
Имам въпрос и се извинявам, ако вече е коментирано -
възможно ли е да се свърже устройството с
USB-кабел към настолен компютър и да чете от неговия хард,
защото видео-картата ми е слаба и не става за HD,
а на първо време ще ми дойде множко и плеер, и външен хард...
Благодаря!
някой може ли да ми даде 1.02.06 че с последния 07 не ми върви аудиото на някои "mpg" и "avi" а преди това вървяха без грижи.На сайта има само 1.02.07.Благодара предварително
Цитат:
Първоначално публикувано от peco
Здравейте!
Нов съм във форума и с интерес изчетох цялата тема.
Смятам скоро и аз да се обзаведа с тази "глезотийка".
Имам въпрос и се извинявам, ако вече е коментирано -
възможно ли е да се свърже устройството с
USB-кабел към настолен компютър и да чете от неговия хард,
защото видео-картата ми е слаба и не става за HD,
а на първо време ще ми дойде множко и плеер, и външен хард...
Благодаря!
Не може.
Сори, ще трябва значи да отделя повече парички...
Благодаря, lazarus!
Дано в следващите ъпдейти да я предвидят тая екстра...
Преди 2 дена бях в Солун та го видях на промоция.Струваше 99 евра.Сега ме яд че не го купих :2guns:
Здравейте!Преди 2-3 месеца си купих този WD плеър с 500GB диск.Включих диска към компютъра ми чрез USB и прихвърлих 20-тина филма.После свързах диска към плеъра чрез USB-то и в менюто ми се показаха едва 10-12 филма.Другите все едно не съществуваха!!!А ги бях качил едва преди минута-две.Отново подвързах диска към компютъра.Всички филми бяха там.После пак включих диска към плеъра и отново липсваха същите филми както първия път.Не съм разбирач от тия неща!Моля помогнете!!!Аз ли бъркам с нещо!!!Благодаря!
Бих искал да добавя за написания ми по-горе проблем,че външния диск ми е със собствено захранване и е "Seagate".И още веднъж-моля спасете ме от досадния ми проблем!!!Благодаря!
Моя диск също е с външно захранване и е 1 Тб. Нямам проблеми.
С какви разширения ти са филмите? - avi, mkv, ts.
Виж по другите папки в менюто на плеъра - снимки и музика; да не се е объркало нещо плеърчето.