Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD 
  Днес и аз се сдобих най-накрая с това плеърче :ole . Поръчах си го от www.popcornhour-bg.com/ .Имам въпрос къв всички собственици. Имахте ли в комплекта стойка за външен хард диск,тъй като при мен в кутията нямаше,а в сайта си пишат,че е в комплекта. Видях и в сайта на производителите...там няма...
   Цитат:

Първоначално публикувано от oncho99  
 Хехехе хайде сега чак плачевно :) Трябва да споменеш че това е относително.Отнесено към DTS звук сигурно ще е зле ,но при всички положения звука не е изобщо лош :)

Да, относително е. Спрямо звука от спийкъра на мобилния ми телефон е по-добро. 
Да гледаш HD филми и да правиш компромис със звука е непростимо. И най-евтината 2.1 системка за компютър има в пъти по-добър звук от който и да е ЛСД телевизор.
Дал си примерно 1500-2000 лева за нов телевизор, а пък да не дадеш 100 лева за една такава активна системка:
 http://www.store-bg.net/product_info...a2aed626604dab

Цитат:

Първоначално публикувано от plamen_mr  
 Днес и аз се сдобих най-накрая с това плеърче. Поръчах си го от 
www.popcornhour-bg.com/. Имам въпрос къв всички собственици. Имахте ли комплакта стойка за външен хард,тъй като при мен нямаше
    Доколкото знам вече няма стойка.
  Първите бяхме със стойка,а след това по бегли спомени стойката се продаваше за 9$.

Цитат:

Първоначално публикувано от azrado  
 Първите бяхме със стойка,а след това по бегли спомени стойката се продаваше за 9$.

Стига бе ,няма ли стойки сега ! 
  То пък голямата далавера с тази стойка. Струва си само ако наистина ползваш WD My Passport диск. За нищо друго не става.
   Цитат:

Prerelease 1.02.03 (includes all previously released updates)

* Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
* Additional subtitle languages and decoding support
* Improved media playback and navigation
* More audio formats for MKV container
* Fixed bugs reported by the WD TV user community

Here's a quick changelog:
-Windows-1250 Central European encoding added
-Subtitle rendering quality improved
-AVI loading time improved
-Fixed an issue where thumbnails weren't loading sometimes
-Thumbnail loading times improved

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
  На сайта на wd пише че има нов релийз(1.02.03),но при опит да се изтегли ти дава пак 1.01.02

http://support.wdc.com/product/downl...d=1001&lang=en

значи още не е официален
  То наистина не ми трябва тази стойка,ама питах все пак. Инъче много съм доволен от плеъра. 
  Някай ъпдейтвал ли е плеъра с релийз(1.02.03) и какви са му впечатленията.
   Цитат:

Първоначално публикувано от lazarus18  
 Да, относително е. Спрямо звука от спийкъра на мобилния ми телефон е по-добро. 
Да гледаш HD филми и да правиш компромис със звука е непростимо. И най-евтината 2.1 системка за компютър има в пъти по-добър звук от който и да е ЛСД телевизор.
Дал си примерно 1500-2000 лева за нов телевизор, а пък да не дадеш 100 лева за една такава активна системка: 
http://www.store-bg.net/product_info...a2aed626604dab  
Доколкото знам вече няма стойка.
    колега, не искам да изпадам в спрове с теб, просто за мен звука не е толкова важен, имайки в предвди колко мразя кабеляци из къщата , 
а иначе такива колони с буфер имам, на комп-а си

въпросът ми е, плейър-а всичко ли "даунгрейдва" до стерео на този вход с чинчовете?
в смисъл гаранция ли е , че 100 % от нещата ще се чуват на такъв тип колони

Всеки с изискванията си.
Плеъра "доунмиксва" всичко, което може да декодира. DTS звука няма да го чуваш ако нямаш външен декодер/ресийвър.
  благодаря ти, 
просто на този етап не мога да измисля решение за кабелите на 5.1 система, затова се налага 2.1, ако имаше задни безжични:) щеше да е идеално

бтв, както и да го гледам лаптопа си остава май по-добро решение (комбиниран с 2.1 система с приличен звук)
   Цитат:

Първоначално публикувано от yаvorvm  
 благодаря ти, 
просто на този етап не мога да измисля решение за кабелите на 5.1 система, затова се налага 2.1, ако имаше задни безжични:) щеше да е идеално

бтв, както и да го гледам лаптопа си остава май по-добро решение (комбиниран с 2.1 система с приличен звук)

И кое му е хубавото на лаптопа че не разбрах ?
  Здравейте, аз съм нов член на този форум и искам да ви питам за този плеър на WD.
Значи прочетох почти всички мнения по темата(а те са много разнообразни, а аз наистина не съм специалист по тази техника и се пообърках малко) и понеже се навих да си го купя имам два основни въпроса(ако може да обобщите), защото не ми стана напълно ясно:
Вкрайна сметка има ли firmware, който да възпроизвежда безпроблемно БГ субтитри (имам предвид - четливи ли са или с тънки бели букви, които трудно се разчитат на светли фонове), всеки *.str файл ли възпроизвежда или се налага преобразуване в UTF-8 ??
И второ - Имам домашно кино Самсунг 5.1, то има оптичен вход - ще имам ли някакъв проблем с възпроизвеждането на звука?? 

благодаря предварително!
  rainman_p, нямаш проблеми и по двата въпроса. Шрифта е леко тъничък за моите изисквания, но не ядва. С един оптичен кабел ще можеш да го вържеш към аудио системата и ще може да декодираш AC3 / DTS филмите.