Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Имам домашно кино Daewoo Hc-4130 с оптичен вход и 5+1 колони,не ми свърши работа на филмите с DTS звук.Разпознава сигнала и изписва DTS,но звука е ужасен.На звук АС 3 работи идеално през орптиката.Къде е проблема,налага се да конвертирам с PopCorn-Audio Converter.
Firmware 1.02.07 :
Цитат:
Fixed items:
* Added option to toggle subtitle default to 'On' or 'Off'
* Added subtitle outline thickness selection
* Added hard drive spindown on WDTV power off
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Явно скоро ще излезе на бял свят нещо стабилно и хубаво !!! - имам на впредвид финална версия.
Имам въпрос,когато избера изключване на хард диска от менюто на WD плейъра захранването му прекъсва автоматично
А когато есвързан с компа не става и се налага изключване от копчето на харда Някой знае ли решение на въпроса с компа ?
Цитат:
Първоначално публикувано от radovan1973
Имам въпрос,когато избера изключване на хард диска от менюто на WD плейъра захранването му прекъсва автоматично
А когато есвързан с компа не става и се налага изключване от копчето на харда Някой знае ли решение на въпроса с компа ?
ти да не се опитваш да командваш с това дистанционно хард диск свързан към компютър - е няма ка да стане :)
Става въпрос като изключвам харда от компа с remove USB device продължава да върти докато не го спра ръчно
Цитат:
Първоначално публикувано от radovan1973
Става въпрос като изключвам харда от компа с remove USB device продължава да върти докато не го спра ръчно
е ти да не си въобразяваш, че windows ще ти натисне на копчето, за спиране?
WD плеъра го прави,та си помислих че и windows може
е не,не може,той просто спира връзката между компютъра и харда.
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
е не,не може,той просто спира връзката между компютъра и харда.
Напротив, не е така!
Моя Seagate 1 TB сам гасне като прекъсна връзката от WIN XP със стоп на устройството. Проблема е в WD-ла.
Сега пробвам един Лейси в офиса и той гасне по същия начин.......
Цитат:
Първоначално публикувано от MAntony
Имам домашно кино Daewoo Hc-4130 с оптичен вход и 5+1 колони,не ми свърши работа на филмите с DTS звук.Разпознава сигнала и изписва DTS,но звука е ужасен.На звук АС 3 работи идеално през орптиката.Къде е проблема,налага се да конвертирам с PopCorn-Audio Converter.
Тъкмо се чудех дали да купя същото това домашно кино за звук ,добре че ме предупреди без да искаш
няма ли кой да ни отккрехне за някъв ефтин начин да го декодираме тоя звук та да се чува :god
Цитат:
Първоначално публикувано от tomkat
няма ли кой да ни отккрехне за някъв ефтин начин да го декодираме тоя звук та да се чува :god
Без външен DTS декодер няма как
Но пак има нещо:
This is a prerelease version of the firmware. Feel free to install it but be aware this is beta firmware so use it at your own risk. If you are not comfortable with this, please wait for the final version