Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Здравейте нов съм в този форум и понеже много се интерасувам от тази прекрасна машинка искам да ви питам дали ще има проблем с DTS звука през ето това домашно кино: http://www.whathifi.com/Review/Panas...C-PT860/Specs/ само това ме спира да не си я взема мерси предварително за помоща :)
Обикновено моделите на Панасоник не могат да приемат DTS от външен източник /оптика/, а само от ДВД диск.
Провери дали и при този модел е така - пише го в книжката.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Специално този филм като му извадиш главния m2ts файл(филма) и го плейнеш през WDHD-то след около 2-3 минути крашва.Черен екран и трябва да се вади от контакта ,че да се ресетне...Явно нещо не се "погаждат",а по принцип плейва блу-рей филми,но на някои прави проблеми.
Прав е колегата и при мен направи същия номер този филм на третата минута черен екран и рестарт не го тегли тествай на някой друг
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Обикновено моделите на Панасоник не могат да приемат DTS от външен източник /оптика/, а само от ДВД диск.
Провери дали и при този модел е така - пише го в книжката.
Аз си връзвам хбох-а с оптичен кабел и нямам проблеми в смисъл си ми изкарва 5.1 без абсолютно никакъв проблем дано и при това устройство е така
С кой модел точно си? Защото последните 2-3 серии имаха този проблем. Пък и се съмнявам да подаваш точно DTS звук от бокса.
Edit: Сега пак погледах ръководството и пак си го пише - "Only Dolby Digital and PCM can be played with this connection"
Не поддържа Dolby True HD и DTS HD ...... защото няма HDMI 1.3 .
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1358.0
Цитат:
Първоначално публикувано от radovan1973
Прав е колегата и при мен направи същия номер този филм на третата минута черен екран и рестарт не го тегли тествай на някой друг
Същия проблем правят и други филми с ДТС мастър аудио - Кинг конг,Невероятния хълк...Докато други със същия аудио трак си вървят ок-28 седмици по-късно примерно.Разбира се плейъра пуска "core"-a от обикновен 1500кб ДТС във всички случай
Някой знае ли откъде във Варна мога да си закупя Egreat EG-M34A? И имате ле някакви впечатления от него? По-добър ли е от WD TV HD?
Благодаря предварително! :)
Цената му е много добра 259лв в Плесио а и чета ,че "пасс"-ва DTS MA ,Dolby TrueHD...И мен ми биха били интересни впечатления на съфорумници...
Да. Освен това има и ЛАН. HDMI порта му е версия 1.3. Изглежда се справя с повечето файлове, които не тръгват на WD TV HD.
Субтитрите имат много опции за настройване (позиция, тайминг, цвят, размер). Като минус дават дългото време за стартиране (1-1,5 мин) и липсата на Стендбай режим през фабричното дистанционно.
Тук има подробна тема за него:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1145599
А това е официалната страница:
http://www.egreathd.com/index.php?op...d=53&Itemid=65
И наистина има DTS downmix. Т. е. два от най-големите проблеми на WD са решени за само малко по-висока цена.
Започвам да се навивам за него.
Само дето Плесио май нямат магазин във Варна :(
Egreat EG-M34A е орязна версия на Popcorn Hour без място за вътрешен диск.
Цената му наистина е много добра ако невъзможността за диск вътре не те притеснява.
Цитат:
Първоначално публикувано от peterx
Само дето Плесио май нямат магазин във Варна :(
няма проблем, пращат с куриер в цялата страна
Цитат:
Първоначално публикувано от keymaker
Пробвай от менюто за настройка да дадеш аудиото на "стерео" вместо на "дигитал"
Направих така и наистина тръгна аудиото. Мерси! Но можеш ли да обясниш защо?