Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Трябва ми нещо което да може да пуска Блу рей филмите от инт (разбрах, че обикновенно са .m2ts) говорим за 40-50гб. Ще е хубаво да може да се ползва всичко като менюта и допълнителните матеряли. За съжаление РС ми се справя само със 720р, но реално искам и по-добрия звук от блу рeй.
Другото което искам да питам е може ли да ми подаде DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD Audio на ресивъра, който може да ги декодира?
Re:Media Player - Western Digital WD TV HD
Здравейте,
След около две години плеъра взе, че заби. Става въпрос за WD Gen.1.
След като го резетнах от фабричното меню, се опитах да му кача последния фирм. който го имам но плеъра не го разпознава. Не може да се ъпдейтне.
Някой ако е имал подобен проблем нека сподели.
Цитат:
Първоначално публикувано от imarh
Здравейте,
Чрез Windows Media Encoder успявам да правя screeen capture на целия екран и да го стримвам в 1280x720 на 8080 порт. След това с Windows Media Player от
http://192.168.0.2:8080 гледам какво остава по екрана на компютъра.
Може ли да накарам WD-то да плейва този стрим, така че на тв-то да се гледа това което се случва на пц-то и ако да - как?
Нещо? Някой?
от B - RAD очаква ли се нещо базирано на 1.04.17?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297965949[/time]_________________________________________________
Кой плеър ще ми прпоръчате за 3D. Ще си взимам 3D Телевизор SAMSUNG UE-55C8000
Здравейте,
от един месец съм собственик на WD TV LIVE HUB.
Имам проблем с възпроизвеждането на Blu-ray филми. В момента WD работи отлично само при полужение, че при възпроизвеждания Blu-ray филм е с един голям /25-30GB/ .m2ts и други много малки .m2ts. При Blu-ray с няколко на брои /2-5GB/ .m2ts, WD започва да възпроизвежда от където си иска на филма.
Има ли възмажност този проблем да се реши?
Здравейте, току що си ъпдeйтвах firmware автоматично от Интернет през System - Update Device до версия 1.04.17_v и всичко е ОК, вече има менюта на DVD-тата, и дори ми се струва че се подобри и възпроизвеждането при по-тежки файлове, не забелязвам насичане. Така че определено си заслужава. DVD менюто се появява като стартирате първия файл от video_ts директорията - vts_01_0.vob
Някой да го е пробвал как е и дали няма проблеми ?
Нещо интересно ми прави впечатление. Аз все още съм с b-rad 4.2.0, който е върху 1.02.21.
Забелязвам, че в следващите фърмуъри се изчистват все повече и повече грешки, особено в последните 1-2 версии.
И всички тези грешки и проблеми аз не съм ги забелязал да се проявяват при мен. Което означава, че се поправят грешки, които са допуснати във версия след моята, вследствие на добавена функционалност или (явно) неуспешен опит за поправка на трета грешка. Та, имайки предвид нарастващия им брой, явно това става тенденция.
Е, аз лично за себе си не мога да намеря причина да качвам постоянно нова и по-нова версия...
/не е въпрос, просто споделям/
И аз карам с b-rad по принцип, но има филми които не тръгват с него, а си вървят с оригиналния. Та си преинсталирам като пич. Чакам с нетърпение b-rad да изкарат нещо на база по-новите версии на оригиналния.