Докато не сложа хард в кутията няма да мога да напиша впечатления за торент клиента,защото за да работи му трябва хард,а моя ще дойде при късмет чак утре.Първоначално публикувано от elcos
Докато не сложа хард в кутията няма да мога да напиша впечатления за торент клиента,защото за да работи му трябва хард,а моя ще дойде при късмет чак утре.Първоначално публикувано от elcos
Ами пиши отзиви. Аз по принцип доста се разочаровах от моята покупка. Наложи се нещо по универсално!![]()
@elcos WD TV ли визириш ? Ако е така , моля да кажеш какво те е накарало да се разочароваш и то доста ? Че и аз искам да го взимам,но се двоумя !?
azrado,нали се сещаш че,доближавайки функционалноста на Western Digital WD TV до тази на Пуканката доближаваш и цената и...
Съгласен съм но го постигам постепенно-150лв WD TV + 109лв NS-348S = 259лв срещу NMT Popcornhour A-100 - Цена : 410 лв.
Пък и на мен понякога ми трябва външен хард диск - съгласете се че няма да помъкнете пуканката само заради това и всичко свързано с това -разкачане на кабели и т.н за нещо което е направено да стои стационарно - мисля че писах че по този начин се постига по голяма мобилност.
Да не задълбавам че Popcornhour A-100 поддържа PATA хард дискове ,а в ценовите листи най големия който видях беше 160GB.Ако трябва да говорим за SATA дискове минаваме на NMT Popcornhour A-110 - Цена : 500 лв. + подръжката на Audio pass through: DTS, AC3, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus.
Накрая не искам никой да се обижда но за всеки влак си има пътници - просто аз съм се качил на този и се возя на него със възможно най много удобства.
Не забравяй че,Пукакнката също може да работи с външен HDD...аз в момента моята я ползвам без HDD,филмите ги гледам от харда на PC-то по мрежовият кабел,последните ъпдеити оправиха много нещата и филми с 30-40Mbps вървят нормално...
Май и в нашия форум стана като в руския - конфликт м/у собствениците на NMT и WD TV-по принцип щях да взимам Popcornhour A-100 (това е най евтиното и сполучливо предложение) но точно тогава излезе WD TV и аз се насочих към него.Мисля че това което пиша са предложения за подобряване финкционалноста на въпросното устройство - никой не задължавам да се съобразява с мнението ми.
Чакам впечатления от софтуера на това допълнителеното устройство. Моя опит с подобни джаджи е доста неприятен.
Здравейте . От вчера и аз имам това малко чудо на техниката. Естествено веднага след първите проби видях , че е излязал новия фърмуер и го заредих . Има ли някой представа дали поддържа графични субтитри на AVI файлове и как е с DVD - тата .
Latest Firmware Update – version 1.01.02 (12/2008)
http://www.wdc.com/global/webtrackin...FW_1_01_02.zip
С firmware 1.01.01 и 1.01.02 вече няма проблеми да се гледат IMAX - The.Living.Sea,IMAX - Coral Reef Adventure - вече се гледат без проблем 1920х1080 -5 reframes
Честита Нова Година на всички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azrado, успя ли да подкараш "Ext case U2.0-to-SATA3.5", Lan10/100, FTP/DHCP/SMB" и как се държи?
Мисля, че този въпрос е интересен за всички притежатели на "малката кутийка".
Аз се чудех, дали може да се подкара WD My Book World или друго устройство подобно на това, което си намерил?
Странното е, че в списъка с поддържаните устройства, WD My Book World не присъства, а твоят "дивайс" е и с по-големи възможности!
Ако имаш време драсни няколко реда.
P.S. Забравих да питам как е нивото на шума от вентилатора(струва ми се, че има)
Преди малко се сблъсках с първият проблемен DTS филм, оказа се, че е DTS-ES.
http://hdtracker.ru/details.php?id=3044
или Les Rivieres pourpres (2000)
Ефектът е насичане на звука, сигурно, защото ресивърът ми поддържа само DTS, иначе картинката върви добре, сега трябва да го преконвертирам с PopCorn MKV AudioConverter.
Така, че гледайте info-то преди да дърпате![]()
Ето отзивите за NS-348S за която се разрази спор по нагоре:
-за цената си се справя повече от добре и това което го пише за него го изпълнява.
-торент клиента има ограничения и те са -max 10 задачи, max 2 работещи задачи в момента.Скороста не е от най бързите max 900kb/s (това е от форумите)-но определено си изпълнява задачата без да блокира.
-FTP max скорост на сваляне около 2mb/s-там userite си работят както трябва
-вентилатора почти не се чува - във всеки случай е много по тихо от компютъра и има възможност да се изключва.
-качването на файлове по мрежата става със скорост 4MB/s
-има и някои забележки,които бих причислил към неудобставата:
-поддържа fat32 / hfs файлова система и оттам да се използва fat32 заради WD TV-и оттук невъзможноста да се работи с файлове по големи от 4GB чрез LAN
-докато работи USB ,LAN интерфейса не работи-и оттук малкия недостатък - докато работи WD TV (дори и да е в стендбай ,тъй като има напрежение на USB-то LAN интерфейса не работи,трябва да се изключи кабела или да се изключи от мрежовото напрежение (ако излезе firmware в който в стендбай се сваля напрежението на USB всичко ще е наред)
-проблема с файлове по-големи от 4GB се решава като се направи освен FAT32 дяла и един NTFS дял - и двата са видими откъм USB ,съответно след като харда е в кутията това става за момент непосилна задача но се решава със страничен софтуер---http://www.compuapps.com/download/Sw...swissknife.htm.
Като извод мога да кажа че удобството е много по голямо.
Здр , къде мога да видя въпросният списък с поддържащите устройства на WD-то , че вече мисля да го поръчвам а с него и някой хард ще поръчам направо , но не съм решил какъв точно ?Първоначално публикувано от 4o4o
http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc....i=&p_topview=1Първоначално публикувано от L0W_Raider