Колеги,
Почнах да се изнервям от проблемите с eject-ването на USB HDD на моя WDTV Live и също така от копирането през мрежата към диска със скорости от 4 макс 5 МБ/с. Искам да го пооправя това, по най-практичния начин
1) Взимам рутер с USB 3.0 порт, някой от D-link серията
Проблем остава скоростта, защото WDTV Live няма 1 GB порт, т.е мак теоретичен трансфер е 8 MB/s - ако плейвам по мрежата няма ли да е проблем за релийзи при които стрийма е нещо близко като MB/s?
2) Oставам си с Dir 600, който поддържа N стандарт, и си купувам NAS, какви са читавите алтернативи без да надхвърлят 200 лв? Проблемът със скоростта остава, защото рутерът ми е с 100 Mb/s портове
3) Сменям и плеъра, да поддържа Gb порт, тогава и рутера освeн USB 3.0 трябва да поддържа Gb порт -
Харесват ми тези новите рутери на D-link облите, не мога много да схвана кой размер кой е, защото трябва да влезне в ниша на шкаф, която е 13 см, за мен последния размер трябва да е дълбочина , нали така?
- - - - - - - - - -
Сега прочетох, че макс пикова стойност на bluray e около 40-50 Мb/s т.е 100 Мb/s ethernet е повече от достатъчен за stream. Отиваме само на рутер със USB port, другото няма да го пипам

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от yavorvm
 Първоначално публикувано от yavorvm 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат