Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Не е от батериите , а и от прегряване веднага щом го включа едва ли.Просто понякога не мога да го включа ,натискам по 10 пъти докато захапе.Така е и с други функции-плей,ОК, превъртане и т.н. . Мисля да го нося ,ама да не ми направят проблем щото съм сменил оригиналният фърмуер с друг -1.03.01 .
Цитат:
Първоначално публикувано от ac28
Не е от батериите , а и от прегряване веднага щом го включа едва ли.Просто понякога не мога да го включа ,натискам по 10 пъти докато захапе.Така е и с други функции-плей,ОК, превъртане и т.н. . Мисля да го нося ,ама да не ми направят проблем щото съм сменил оригиналният фърмуер с друг -1.03.01 .
ами нали като го купиш дават съвет да смениш фирм. щото с по нов има кирилица пък нали си е оригинален от страницата на WD
да попитам колеги когато конвертирате DTS звука в AC3 имали след това разминаване или друг проблем в звука, при плейване на WD TV?
Цитат:
Първоначално публикувано от tattoo777
да попитам колеги когато конвертирате DTS звука в AC3 имали след това разминаване или друг проблем в звука, при плейване на WD TV?
Разминаване или друг проблем в звука няма,само трябва да подкараш PopCorn MKV AudioConverter както крябва.
Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)
Има ли възможност от плеъра да влезна в компа и да прехвърля филма на външния хард, или тази функция е възможна само от компютъра?
Не съм много сигурен , някъде го четох , че с оригиналния фирм не става ! Но има алтернативни такива и с тях работи , но трябва да се пробва !
Снощи късно си играх с настойките на мрежата и всичко сякаъш беше наред. Имам интернет и мрежа от плеъра към компютъра, но след като го пуснах отново не мога да влезна от компютъра в вуншния хард на ллеъра? Трябват ли някакви натройки на самия плеър, или пробела е в мрежата?
Всъщност проблема го отсраних.:) Определено този плеър е много по-добър.
Цитат:
Първоначално публикувано от mr_BG
Има ли възможност от плеъра да влезна в компа и да прехвърля филма на външния хард, или тази функция е възможна само от компютъра?
Възможно е. Но е много по-лесно ако инсталираш b-rad CFW и тогава плейъра се превръща в едно наистина многофункционално устройство. Ще можеш да сваляш торенти направо на диска използвайки торент клиент работещ на WDTV Live. Удобно е наличието на web интерфейс, т.е. можеш да да управляваш торентите докато си навън, дори и от мобилния си телефон.
Каква е ролята на настройките 8 и 12 бита. Като поставя 12 бита не ми тръгва звука, а картината е разтегната. Възмоно ли е причината да е от HDMI кабела? Тоест моят да е 1.2, а не 1.3?
Какво се пише на user name и password в настройките на wd за да вляза в шернатите папки на компютъра, с win 7 съм. :)
@mr_BG
Не би трябвало да имаш проблем при промяна на тези настройки. Свързани са с цветовата палитра която ползва плейъра. Не мисля, че кабела има някаква връзка.
Привет,
прочетох темата и не ми стана ясно дали някой е успял да подкара wifi по този начин: http://www.wdtvc.com/2009/04/06/how-...er-with-wd-tv/
ще съм ви благодарен за информация по темата! Пробвах се по описания начин но нещо не ми се получава....
Цитат:
Първоначално публикувано от zlatko
@mr_BG
Не би трябвало да имаш проблем при промяна на тези настройки. Свързани са с цветовата палитра която ползва плейъра. Не мисля, че кабела има някаква връзка.
Цитат:
Първоначално публикувано от Rockwell
Какво се пише на user name и password в настройките на wd за да вляза в шернатите папки на компютъра, с win 7 съм. :)
Аз имам същия проблем от известно време. Случайно да си включил външен хард диск WD в мрежата?
Гледам, че по-нагоре става дума за субтитрите. След последния ъпдейт вече чете вградените субтитри на блу рей.