Отговор: Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
Здравейте.Имам PopcornHour A200 от няколко години. До сега съм нямал никакъв проблем с нея. Хард диска който е в нея е форматиран под линукс,като използвам IFS Drives за да мога да прехвърлям файлове от компютъра към нея по USB. От известно време не мога да прехвърля по-големи файлове,примерно от 2GB нагоре.Всеки файл започва да се копира нормално,но като стигне до 60 секунди оставащо време и спира да се прехвърля.Някой може ли да ми даде съвет от какво може да е?
Пртивет !Има ли притежатели на Popcorn A 410 :) ?Ако има бих помолил да сподели как се представя не толкова като видео плейър ,а по- скоро като аудио такъв.Интересувам се защото настоящия ми А 300 е с незадоволителна за мен аудио част -особено за слушане в режим стерео. За Popcorn hour A 410 има добри отзиви с неговия 2 Channel Audio: ESS technology ES9023P Sabre 24/192 DAC .Въобще има ли на пазара мултимедиен плейър с аудиофилски ЦАП , към който да се свърже аналогово усилвател ?
Здравейте. Да попитам на PopcornHour A300 можели да се подкара IPTV ?
Здравейте,
Отдавна съм собственик на Popcorn Hour С-200 и принципно не съм имал кой знае какви ядове с плеъра :jamaika Е, разбира се, че съм сменил захранването с по-мощно за РС :-memnon От скоро обаче имам друг много интересен проблем - след стартиране гледането на филм започва възпроизвеждането само на видео съдържанието без аудиото :( и това се случва не на всички филми. Ако съм записал да кажем 5 филма от тях може да вървят нормално 2, а останалите без звук :confused: След рестартиране или няколкократно спиране и пускане на плеъра нещата се оправят. Държа да уточня, че включването на компонентите от системата става в правилния ред: ТВ - Рисийвър - Плеър. Преинсталирах последния ъпдейт на фирмуеъра, но проблема си остана. Възможно ли е да съм променил някоя настройка неволно? Моля за помощ! :(
Дай снимка да видим аудио/видео настройките.
Ето снимки на настройките.
2 Прикачен файл(ове)
Остави само DTS и AC3 на Passthrough. Другите на Downmix или там както беше функцията.
Освен това смени Colorspace на YPbPr за да не се налага конвертиране на видеото.
Много благодаря за помощта! :033: YPbPr избрах да го сложа на АУТО, защото другите две не са ми ясни (не, че и това ми е ясно) :confused:
Не беше ли 16-235?
Това избери ако го има.
Това го има само на sRGB. На YPbPr има ВТ. 601, ВТ. 709 и AUTO.
Значи или на AUTO или на BT.709 ако гледаш предимно HD съдържание.
ОК! Разбрах :thumbup Обаче се получи нещо интересно - сега обаче трябва да върна старите настройки за някои филми, защото изчезва аудиото. Луда работа :confused: Явно тези, които качват филмите използват различни програми и настройки. Всъщност аз не поясних в началото, че този проблем го срещам само при сериалите. Както и да е! Важното е, че има решение :thumbsup: :Drinks:
Дай линк или информация кое не му тръгва звука и при какви настройки.
По принцип идеята на тези настройки е да се окаже кой тип звук да се докодира от плеъра и кой от ресийвъра.