Това "адаптерче' е с Ralink RT2870 и няма как да работи "идеално" с ZP-500. Що не го накара да го пробвате там на място ?Цитат:
Първоначално публикувано от desiiiii
И пиши на кирилица, не сме в Албания !
Преглед за печат
Това "адаптерче' е с Ralink RT2870 и няма как да работи "идеално" с ZP-500. Що не го накара да го пробвате там на място ?Цитат:
И пиши на кирилица, не сме в Албания !
А демонстрираха ли ти го тия от Метро? Накарай ги да го направят - да го мушнат в един от USB-входовете на плейъра и...Цитат:
ако не излезе съобщение "Incompatible device" - купи веднага и един за мен!!! :016:
Нали знаеш - око да види...
Ако излезе обаче това съобщение - кажи им, че са тъпани от клaс N!!! :yahoo:
Ей, всеки иска да си притиква стоката без да го интересува дали върши работа ... За Метро в кой град говориш, че да знаем да се пазим ;-)Цитат:
Първоначално публикувано от stekyman
А съобщението на плеърът ще бъде "Can't find device" !
аз като си купувах плеера като ги попитах дали подържа (1251) незнаеха камоли за адаптера там са като фанати от гората с извинение ама си е така
Някои пробвал ли е Firmware на Icy Box MP 305 който е на база RTD1073. На сайта им има даже и сорс кодовете.
http://www.raidsonic.de/de/data/driv...C_BLUE_USB.rar
Може и да уцелим този път
Много ти е постно съобщението... :081:Цитат:
Първоначално публикувано от Berg666
Дай малко линкове за инфо за туй чудо дето го предлагаш, на мен ми е напълно непознато. :)
Интересно!
Освен в некомпетентното обкръжение в Метро магазините, машинката я има и тук:
http://www.steltcomputers.com/e/zinw...00-p-2149.html
Даже е и по-евтина! Ще вкара и wireless тапите също.
Правилно ли виждам, че във видео-настройките няма 1080р 24Hz? Или софтуера е стар?
Правилно виждаш. :).Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
А версията на фърмуера е ZA 1.BR.1.1.1 090525, очевидно от 25 май т.г. и струва ми се не е от последните.
Нищо не предлагам, че не съм магазин. Icy Box е продукт на фирма Raidsonic.de продаван от Reset computers и модела MP 305 е със същия чипсет като ZP 500. Колеги от форума са експериментирали с доста Firmwer-и и попитах дали някои е пробвал този, който има интернет радио и торрент клиент и по вероятно може да тръгне и на ZP 500. Google ще ти отговори доста по изчерпателно от мен по въпроса - "линкове за инфо ".Цитат:
Още във версия 1.6 има 1080p 24HzЦитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
:offtopic: Ти нещо май обидено го подаваш... :) Регистрираш се, мяташ една бомба, пардон линк, който не съдържа нищо друго освен имидж на някакъв фърмуер и казвашЦитат:
Демек пари нема, действайте !!! :yahoo:Цитат:
Колеги от форума били експериментирали... От кой форум, нашия ли, на Сетком? Ако е така - ти като се пишеш колега от втория си пост да те попитам - с какво подпомогна развитието на темата??? И с какво подпомогна колегите си тук?
На твое място бих дал линковете, които са ми попаднали - и на други форуми и на инфо за продукта - а не да казваш ровни в Гугъл! Най-малкото време щеше да ни спестиш...
Нещо ми се чиниш неколегиален, колега Berg666.
END of :offtopic:
@lazarus18 и Hell : Според мен версия 1.6 е по-нова от тази от клипчето
Не става, положението е както при CinemaTube -> чеква какъв е плеъра и не се инсталираЦитат:
За кое клипче става на въпрос и кое не e наред във фирмуера 1.6 (стандартния за нашите ZP-500) ?Цитат:
Има един клип в youtube, нещо като ревю и разцъкват из менютата.Цитат:
Първоначално публикувано от Hell
А откъде се свалят ъпдейти за това чудо и кой в крайна сметка отговаря за съпорта му?
На сайта на производителя даже технически параметри няма.