Kapitango,честит аватар!!Първоначално публикувано от kapitango
Kapitango,честит аватар!!Първоначално публикувано от kapitango
Да, мерси за инфото колега.Първоначално публикувано от shveb
Някой знае ли за какво е 6-пиновата бяла букса на платката?
@kapitango -> прилича на сериен интерфейс
[Firmware Update]Astone MediaGear AP-360T v1.76
Version 1.7.6 (Official release)
-----------------------------
New function
-----------------
1. The device can access the network file sharing on Windows 7 now.
2. Add new function "Scaling" to adjust the size of video.
3. Add new ratio 16:10 in the video setting.
4. Improve the navigation speed in the file browser, especally when browsing MP3 files within ID3 Tag with cover image.
Версия 1.7.6
-----------------------------
Нови функции
-----------------
1. С устройството сега можете да осъществите достъп до мрежата за обмен на файлове на Windows 7.
2. Добавяне на нова функция "Scaling", за да се коригира размера на видеото.
3. Добавяне на ново съотношение 16:10 в настройките на клипа.
4. Подобряване на навигационната скорост на файл браузъра, especally, когато се търсят MP3 файлове в рамките на ID3 тагове с изображение.
@bandev -> това е фирм за модел плеър/рекордер с HDTV тунер (Astone Media Gear AP-360T 1080p HD Media Player with PVR and HDTV Tuner) !
Четете преди да пускате информацията ! Фирм за Зинвела става само от (Astone Media Gear AP-100, AP-110D USB and Network 1080p HD Media Player) !
Е, който иска да пробва ...
@HELL
Благодаря ти за уточнението.
Извинявам се на всички за грешната информация, а за себе си за пореден път се убеждавам, че ровенето в нета в ранните часове води до грешки.
bandev -->> Ето от този адрес можеш да следиш за нов Астонски софтуер: http://www.astone.com.au/forum/viewforum.php?f=8
Здравейте, аз съм лаик и ме извинете та тъпия въпрос, но възможно ли е на мястото на оптичния изход на Зинуела да се изгради коаксиален цифров изход 75 ома, преварително благодаря
От 1 седмица го имам този плеър като заедно с него взех и външен харддиск. С оригиналния фирм и от двете usb-та четеше харда без проблем докато се стигна до гледане на филм .m2ts ,от който не можах да извадя титри. Тогава го ъпдейтнах до 1.73 като резултата беше , че не искаше да ми прочете харда - отчиташе че в usb-то има устройство. Пробвах с флашката и я чете. След дълго ръчкане успя да ми разпознае харда но само от дясното usb.
Докато си играех с плеъра успях да прецакам HDMI-входовете на ТВ-то (samsung 42A656) които сега показват картината във виолетово - някой да знае лек за тая болка освен сервиз?
В крайна сметка изгледах филма с български титри през компонентния вход на ТВ-то но с полско аудио - някой да знае откъде може (ако може ) да се смени езика на аудиото?
vladonv,
езика на аудиото се сменя от цветните бутони - по памет от зеления.
За харда - ползвай "У" образно usb, т.е. от плеера ще ползваш захранването и на 2-та порта или опитай с друг кабел.
И при мен външния хард работи само на дясното USB. А HDMI входовете на телевизора предполагам си ги прецакал, защото си включвал кабела при включен телевизор. И аз не знаех, че ТВ-то трябва да е изключено при манипулация с HDMI кабел преди да се регистрирам в този форум и да изчета значително количество теми. Май ще трябва да ходим до сервиз и двамата - аз имам проблем със шум от тонколоните на един Самсунг.Първоначално публикувано от vladonv
прочетете си марката на тв. на обратно и ще разберете проблема е това си е мое мнение (самсунг)......
При мен се оказа че харда трябва да го местя от едното usb на другото докато го прочете от някъде.Дори като изключа плейъра след като е разпознал харда и го включа след това пак не го разпознава и трябва да го местя по usb-тата докато го захапе - и това стана след като ъпдейтнах до 1.73, преди това си работеше нормално.Не знам ако инсталирам някой следващ фирм дали ще се оправи , а може и да се влоши!!Първоначално публикувано от todo1
А що се отнася до ТВ-то има достатъчно други входове за да го карам на сервиз , но ще видя как стоят нещата ако още е в гаранция .
Не робувам на марки , ако ми хареса нещо го купувам , иначе не - и без това почти всичко се произвежда в Китай , в случая ако не целите ТВ-та , то поне половината им части без значение от марката.Първоначално публикувано от naumovi
Пробвах от цветния бутон но сменяше само 1/6 , 2/6 и т.н. и нищо друго , но може и филма да е с едно аудио - ще пробвам и с някой друг.Първоначално публикувано от KTT
Не знам какво е това "У" образно usb , но ще потърся и ще пиша ако има ефект.
Благодаря, но този съм го изтеглил.Първоначално публикувано от skysoft