Плеъра го продадох преди няколко месеца.
Сега проверих, даже папката с бекъп фърмуерите съм изтрил. Съжалявам, не мога да помогна.
Порови темата, по спомен беше написано някъде назад.
Плеъра го продадох преди няколко месеца.
Сега проверих, даже папката с бекъп фърмуерите съм изтрил. Съжалявам, не мога да помогна.
Порови темата, по спомен беше написано някъде назад.
Знам че ще ме овикате че има писано много ,но не съм много в час. Предполагам че можете да ми дадете съвет тук конкретно за нашия плейър.
Гледам плейъра през HDMI на 17" TV/PC монитор с някакви вградени мижави колонки. Искам малко да раздвижа звука. Трябва ми някакъв нискобюджетен вариант.Помищението е 9кв. така че не ми трябва мощтност а ми се иска усещане на звуковите ефекти.
Продават се втора ръка системи за домашно кино. Могат ли да свършат работа? Ще могат ли да извадят долби и др. видове звук? За какви характеристики да гледам?
Друг вариант-активни 5.1 тонколони но не знам дали се справят с декодирането на звука.http://zora.bg/eacan/%D0%9A%D0%9E%D0...6#!prettyPhoto
Приемам всякакви съвети и благодаря предварително!
Благодаря и на колегите за съветите от горните постове!
P.S.Май взе да ми се изяснява.Единственния свободен цифров изход е оптичния.Значи "онова" трябва да има оптичен вход ,усилвател ,декодер и 5.1 изходи.![]()
Този пост е редактиран от shveb; 22-05-13 в 19:56.
Този пост е редактиран от shveb; 05-06-13 в 23:47.
Моя плеър от както му качих един азиатски фърмуер работи без проблем. И него барам повече. Само, че като изгледам 2 HD филма и загрява като котлон. Обмислям вариант да го преместя в по-голяма алуминиева кутия и охлаждане с 120 мм. вентилатор.
Сподели за азиатското чудо. Идеята за вентилатор е добра ама пустият му шум. Имам един Рrivileg дето и вентилатора му смених но като гледам филмите и все се заслушвам. Понеже не ползвам вътрешен хард му резнах кабелите на вентилатора и сега е екстра.
Благодаря за регфайла ! До скоро ми вършеше чудесна работа ,но след преинсталация на Уйна започна да не се вижда машината със 7-цата. Кара половин-един час и картината замръзва. В плейара не се вижда източника. Уиндоуса показва че има хоум група но отново не се вижда на другите машини и устройства. След създаване отново на група и пачване тръгва до следващото прекъсване.
Някой има ли идея как да го подкарам под win 8.1....С win 7 работеше,но с 8.1 не мога да се логна