за dsmt - свири си флак формат, но понякога не разпознава определени дискове /имам предвид всички файлове от определено ЦД
за dsmt - свири си флак формат, но понякога не разпознава определени дискове /имам предвид всички файлове от определено ЦД
eximels, благодаря за информацията, но това не ме устройва, защото слушам музика на хай енд апаратура и не искам да намесвам разни адаптори по пътя на сигнала. Мислех си, че мякой инжинер може да измисли решение да се ИЗВЕДЕ дигитален сигнал на коаксиален изход на самото устройство. Иначе смятам да го изхвърля и да си намеря медиа плеър четящ ФЛАК с коаксиален изход.
Какво става с ограничението на скоростта за торенти - още ли го има? Нямам под ръка плеъра в момента, но гледах преди малко един по-стар фирмуеър и видях, че лесно може да се махне ограничението - някой иска ли да тества? NB - ограничението може да е свързано с възможностите на хардуера, но ако има смелчаци ще постна тука версия без ограничение - да тествате.
dsmt като качих 1.7.7 започна да чете и флаковете, които преди това не разпознаваше
От кой сайт го изтегли?Първоначално публикувано от pataran
колеги има ли го още в метро Media Player Zinwell ZP-500 и на каква цена?
Май изчезнаха от "всякъде".Първоначално публикувано от gggng
Аз съм любопитен...Първоначално публикувано от esselte
Zinwell ZP-500 v.1.77:
ftp://firmware:firmware@ftp.zintech....26/install.zip
user name:firmware
pass: firmware
Това не е ли същото като v1.75 на Astone, но от MEDIA NOW ? А и файла в архива е от преди месец.Първоначално публикувано от malinmarinov
Моя грешка. По-нагоре е написано. За триене.
Първоначално публикувано от gggngПровери на Мултирама.Първоначално публикувано от shveb
Някой знае ли защо при NAS, USB диска постоянно си мени името. Например беше \\192.168.1.3\public\sdb1 а сега е \\192.168.1.3\public\sdj1 и може ли да се настрои за да не се променя, че е много неудобно за синхронизиране.
Благодаря.
В Метро Ст.Загора има,вчера го видяхПървоначално публикувано от shveb
Тая тема замря нещо
И нови ъпдеите вече не се пускат. Май до тук беше софтуерната подръжка.
Не е замряла.
Аз например, подкарах едно старо компютърно DVD което е с IDE интерфейс. За целта си купих специален кабелен IDE към USB интерфейс-контролер за 20 лв. И сега имам DVD-USB. DVD-та през него сега се гледат много по-качествено. Мога да си гледам записаните MKV-та и др. файлове вече от DVD носител. Спирам до тука, да не излезе, че се хваля.
Ако някой е направил някави модификации нека споделя, да черпим идеи.
П.П. - За в бъдеще смятам да вържа и един видеокасетофон. :-))