Наистина много добра новина!!!![]()
![]()
Някой вече пробвал ли го е с Zinwell (въпреки краткия срок) ???
@Hell: Каква е твоята препоръка за марка и модел n-draft рутер за съвместна работа с този донгъл?
Или произволен такъв рутер върши работа?
Наистина много добра новина!!!![]()
![]()
Някой вече пробвал ли го е с Zinwell (въпреки краткия срок) ???
@Hell: Каква е твоята препоръка за марка и модел n-draft рутер за съвместна работа с този донгъл?
Или произволен такъв рутер върши работа?
Колебая се между този плеър и Hyundai Light HMB-L110
може ли някакво най-общо сравнение между двата?
до сега не съм ползвал коаксиален аудио изход, а с оптичния съм нямал проблеми. Кой е по-удачният според вас?
Взимай Zinwell ZP-500 няма да съжаляваш.
ИМА ЛИ ПОДРЪЖКА Hyundai Light HMB-L110 И В КАКВО СЕ СЪСТОИ ТЯ ВАЖНО Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да , има подръжка и сервиз , съответно гаранция !Нов фирм !
значи е въпрос на избор успех
Всичко е почти като на ZP-500 (има разлика в цифровия изход, тук е коаксиален чинч) + SD/MMC/MS картрийдърПървоначално публикувано от naumovi
Разлика няма, коаксиалниат кабел може са си го направиш сам според дължината, която ти трябва. Аз, лично, предпочитам оптичен защото има галванично разделяне между плейъра и рисивъра, който е доста по-скъп. Преди 2 години с коаксиално свързване към един ДВД плейър Елит си повредих рисивъра, обаче имах късмет и го поправиха за 20-тина лева.Първоначално публикувано от ccc
Взех този плеър от STELT Computers . Всичко изглежда наред, има гаранционна карта в кутията, обаче сега видях, че никъде не пише Zinwell ZP-500 ? Така ли е и в плеърите закупени от МЕТРО?
п.с дори още не съм го пробвал![]()
@ccc -> всички май за БГ са така, не се притеснявай ...
горе долу съм доволен - беше с 1.6.0 и след като го ъпдейтнах до 1.7.3 субтитрите се пооправиха, макар да съм свикнал с тези на Елит 400USB създадени пак от този форум - с черно около буквите. Тези малко се губят, но стават. Дано има подобрение от тук нататък
предстои да тествам мрежата, макар като чета по-напред в темата до сега май няма успех с безжичното свързване ..
имам проблем с оптичният изход - при филмите които са обикновено стерео нямам звук през оптичния изход , има само когато са АС3 звук
усилвателя ми е старичък Ямаха, но съм го ползвал с ДВД елит през оптичен изход и винаги съм имал звук. Това дали е проблем на усилвателя или е нещо в плеъра?
ccc,
когато си в режим на превю, с жълтия бутон превключваш режима на аудиото и ще имаш звук и при стерео.
да, когато е на двуканален звук през оптичния изход всичко е наред
въпроса е, че трябва ръчно да проверявам кой филм има АС3 аудио и да го пускам SPDF RAW
доста неудобно
при всички нас които имаме плеера е така чакаме нов фърм.
а как мога да достигна до това фтп за проверка за нов firmware?
не откривам нищо в сайта ? а вашите линкове не работят при мен