добре, че налучках как да си обновя firmware без дистанционо ...
firmware беше Zinwell 1.81 или нещо подобно
от сега нататък само астонски firmwaere!
добре, че налучках как да си обновя firmware без дистанционо ...
firmware беше Zinwell 1.81 или нещо подобно
от сега нататък само астонски firmwaere!
да споделя само,че ако скороста на теглене стане над 500кб. плеера забива...........
работи прекрасно т.е. очаквах по-малкоПървоначално публикувано от ccc
мрежата ми е защитена WPA2 , шернатите неща също са с потребител и парола - въведох всичко и браузва спокойно по цялата мрежа
пробвах го със сравнително тежки филми (не НD), вървят идеално
много съм доволен
може ли да ми обясниш как работи този торент клиент?Първоначално публикувано от naumovi
има ли нещо като браузер?
възможно ли е да се гледа онлайн съдържание - YouTube вбокс и подобни?
Сменен е и гадния шрифт на субтитрите с ариел. За това Браво, но бялото е малко сиво сега. Жълтото също е добре.Първоначално публикувано от tomazs
Благодаря за линка tomazs !
имам чувството, че никой вече не влиза тук
пишеш и-пито с което ти е плеера и там ще ти се отвори страницата на торент клиента ....предполагам че после ще се оправиш (всичко това става със някакъв интернет експлорер).
Влизаме и четем!Първоначално публикувано от cccТози софт работи много добре.Графиката на браузъра е по-фина,изчезнаха и дефектите по ОСД-то,субтитрите са хубави и има регулиране на яркост,контраст и т.н.Първоначално публикувано от tomazs
Изобщо голямо благодаря!
И аз го инсталнах вчера, и това което ми направи най-голямо впечатление е, че може да се превърта нормално назад и напред при гледане на филм 720p, а даже и на 1080p. Това със 1.77 ( или 1.75 ) не ставаше. Иначе не ми харесва сивото на субтитрите.
А и това, че плейва БлуРей папка директно е много готино - като е маркирана папката и натиснеш Play. Nе знам дали ставаше с предните версии, но често пускам Ice Age на детето и всеки път докато намерех най-големия файл детето чуваше едни думички за които му е рано още...
И аз си го инсталирах, за сега съм доволен. Но ме дразни синия фон като на Зинвела, но ще му свикна.
A каква е процедурата по преинсталиране ?
ако прочетеш темата ще разбереш
Теглиш, разархивираш, копираш на USB флашка, бучиш флашката в свободмо USB на устройството, пускаш го и изчакваш да включи, след което отиваш чрез менюто до SETUP и там намираш Update software, пита те дали си сигурена за обновяването, потвърждаваш и изчакваш около 5-10 минути. След като свърши, се рестартира и си готов с нов фърмуер на устройството.
преди да използвам мрежата т.е. когато филмите бяха записани на флашка и ги гледах от там на моят сравнително стар усилвател се появяваше "Dolby Digital" на екрана му при плейване на АС3 филм. Сега го няма ... това някакво ограничение на WiFi мрежата ли е или ..?
може да е бъг. пробвай с друга версия на фърмоера макар че не знам с коя си де ....