Страница 57 от 61 ПърваПърва ... 7475556575859 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 908

Media Player - Zinwell (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Re:Media Player Zinwell ZP-500 ?

Цитат Първоначално публикувано от niksi70
    Е как бутва точно от този файл?
    Много файлове и папки и един апдейт. Какъв трябва да е проблема. Или говорим за различни неща. Да не спамим темата.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от KTT
    Много файлове и папки и един апдейт. Какъв трябва да е проблема. Или говорим за различни неща. Да не спамим темата.
    Мисълта ми е , че то как разпознава точно файла за ъпдейта. Виж ако е само той да бутва, но иначе. не стана при мен. За това питам.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти да не мислиш, че то хваща първия случаен файл и се опитва да го инсталира?
    Най-малкото търси да е определено разширение.

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ти да не мислиш, че то хваща първия случаен файл и се опитва да го инсталира?
    Най-малкото търси да е определено разширение.
    Да търси ама аз съм се опитвал три пъти от хард с много файлове и ъпдейти включително и нищо не става. Ако има качени два ъпдейта кой ще пусне според теб?
    Нещо не се връзват нещата.
    Досега успешни ъпдейти съм правил само когато е бил един файл сам било на хард било на флашка.

6. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от niksi70
    Да търси ама аз съм се опитвал три пъти от хард с много файлове и ъпдейти включително и нищо не става. Ако има качени два ъпдейта кой ще пусне според теб?
    Нещо не се връзват нещата.
    Досега успешни ъпдейти съм правил само когато е бил един файл сам било на хард било на флашка.
    Много добре се вързват. Можеш ли да запишеш на едно и също място два или повече файла с едно и също име и с едно и също разширение ??? Еднозначният отговор е - не.

Файла с фърмуера е install.img и трябва да стои в главната директория. Под друго име или на др. място - няма да стане. И няма никаква връзка с останалите файлове или директории. Надявам се вече да си разбрал къде грешиш.

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от KTT
    Много добре се вързват. Можеш ли да запишеш на едно и също място два или повече файла с едно и също име и с едно и също разширение ??? Еднозначният отговор е - не.

Файла с фърмуера е install.img и трябва да стои в главната директория. Под друго име или на др. място - няма да стане. И няма никаква връзка с останалите файлове или директории. Надявам се вече да си разбрал къде грешиш.
    Ако ъпдейтите са в отделни папки с различни имена.??? Как ще ги разбере. Коя е главната директория на диска Х?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

niksi, определено не са ти ясни елементарни компютърни факти. Главната директория е тази, в която стоят всички останали папки. Щом е в папка значи е в ПОДдиректория на главната и плеъра естествено не я преглежда за ъпдейт. Точно затова се слага файла в главната.

10. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    niksi, определено не са ти ясни елементарни компютърни факти. Главната директория е тази, в която стоят всички останали папки. Щом е в папка значи е в ПОДдиректория на главната и плеъра естествено не я преглежда за ъпдейт. Точно затова се слага файла в главната.
    Точно както казваш бях го направил и пак не се ъпдейтна.Факт. Три пъти пробвах.
    Директорията, намираща се в основата на структурата от директории и дефинираща логическото дърво, което организира файловете на диска се нарича главна директория. Тази директория е специална, защото следва специални правила, които не се прилагат за други обикновени директории на твърдия диск. За всеки диск може да има само една главна директория. Тя се намира на точно определено място на диска - веднага след двете копия на FAT. За разлика от нея другите директории могат да се намират навсякъде по диска. Главната директория (за разлика от обикновените) не може да бъде изтрита. Освен, че се намира на фиксирано място, главната директория също има и определен размер (обикновените директории не са ограничени за броя на елементите). Броя на елементите, които могат да се запишат в основната директория зависи от типа на диска и използваната файлова система.

Максимален брой елементи в главната директория за различни типове дискове, при използване на FAT 16 При FAT 32 няма ограничение за броя на елементите на главната директория. Тя се разглежда като обикновена директория - не е на точно определено място и може да има произволна големина. Ако дискът е разделен на дялове в началото на всеки дял има FAT и RD.

11. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Коректно е да се цитира источника,иначе звучи като авторство.
    http://www.referati.org/diskove/42535/ref/p5

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Хайде на новия софт версия 1.9.11 ето линк.

http://www.mediafire.com/?22uha7i36tma4rz

13. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    Хайде на новия софт версия 1.9.11 ето линк.

http://www.mediafire.com/?22uha7i36tma4rz
    По-нов или по-стар е от IBT 1.9.9?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

По нов е но не видиях разлика до колкото разбрах подържало блу реи меню ама при мен не сработи на филма 300.Може би една идея по бързо работи но торенклиента е същата боза забива плеера при пускането му.Не сам сигорен за субтитрите но май са по добре,друга съществена разлика не видях.Ето цитат от астън форума.

V1.9.11 110406
    ---------------------------
    New function
    ----------------
    1. Dispaly boot code version in the page of system information.
    2. Allow pressing power button to turn off the player during the video playback.
    3. When playing MUSIC files like MP3, OGG and FLAC file, this player automatically output HDMI/SPDIF 2CH LPCM mode even you set it to RAW mode.
    4. Support new MKV file made by mkvmerge 4.2.0.
    5. Patch the kernel to support USB Wifi dongle Realtek 8189SU and Realtek 8192SU.
    6. Support BDMV and external subtitle file like .srt file.

Instruction:
    Find BDMV folder where is the file "index.bdmv" inside, and copy your external subtitle file into it and change its file name to begin as "index" and keep the file extension like ".srt", for example, index.chs.srt. When playing BDMV (pressing "Play" on the top folder of BDMV), press yellow hot key to open the subtitle menu to chnage to SRT subtitle. The support of external subtitle files includes .sub .smi .idx+.sub .ssa .ass.

---------------------------
    Bugfix
    ----------------
    1. Fixed: The player can't access the network sharing of Windows 7 PC which installed Windows Live Essentials 2011.
    2. Update the audio firmware to fix the audio burst in the playback of certain video recording made by several DSC models of Panasonic and Fujifilm, and some MP3 files.
    3. Change the transparency of external subtitle to none, like the look of built-in subtitle in BD/DVD video.
    4. Fixed: Certain MP4 file playback will directly go to the beginning when pressing FR in the video playback.
    5. Improve the HDMI compatibility issue with Benq SH4241 with good HDMI cable.
    6. Improve the screen flashing when entering main menu through HDMI connecting to TV set.
    7. Fix the subtitle display unexpectedtly disabled after "Pause" and then "Play" the playback of the movie.
    8. Now PPPoE reconnect automatically after the disconnection.
    9. Apply the patch to fix the unexpected power-on triggered by the light of lamp.
    10. fix the crash when previewing some AVI video file.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Някой тества ли новия фирмуеър? Аз нямам време...

17. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте колеги,аз съм първият прецакал се с новата ТЕСТ версия на ъпдейт 1.9.11,...накратко-НЕ РАБОТИ ДОБРЕ !!! забива и прави странни неща на най обикновенни и леки формати като ДВД и МКВ,менютата на ДВД ( ifo ) файловете не ги отваря въобще,като единствения начин да пуснеш филма или концерта е чрез 2 бързи натискания на бутона NEXT CHAPTER.както и да е още няколко дразнещи БЪГ-а му хванах,заради което изгубих близо 2 часа,след което разбира се върнах по-стария и изпитан 1.8.1 от 04.2010г.За евентуалните плюсове на новия 1.9.11 може би трябва да поизчакаме да излезе доработка или ФИНАЛ версия ,защото ми направи впечатление големината на самия instsll.img файл - 38 mb.иначе се забелязват положителни неща като по приятния черен интерфейс и по-красиви сини обемни икони на функциите в менюто.

18. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

V1.9.11 110406 - Много е зле. Не си губете времето. Освен по-грозния интерфейс, отново се налага ръчното превключване на звука. Отново си мени името в мрежата sdа1, sdb1....
    За сега 1.99 за мен си е най.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 61 ПърваПърва ... 7475556575859 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе