Преинсталирай фърмуера, лесно е няма нищо лошо да му стане. Тук един колега беше дал линк
Кажи после оправило ли се е.Първоначално публикувано от naumovi
Преинсталирай фърмуера, лесно е няма нищо лошо да му стане. Тук един колега беше дал линк
Кажи после оправило ли се е.Първоначално публикувано от naumovi
Преинсталирах фърмуера и абсолютно същата история.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296234093[/time]_________________________________________________
Съмнявам се в някой от кондензаторите,защото плеъра роботи на доста висока температура и някой може да е заминал.Видимо са наред ,но и друг път съм се сблъсквал с проблем от страна на кондензатори ,на които видимо им няма нищо ,но като започнах да ги сменям един по-един и се отстрани проблема.Лошото тук е,че че ще има голяма играчка с подмяната,всичко е много миниатюрно.
Преди да го отдадеш на хардуера,послушай съвета на колегата по-горе.
Тук описват подобно положение и аналогично решение:http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.bg
Ако някой е ползвал фърма да даде впечатления.
Успех!
Не само c mkv-то е проблема ,ами с всички останали формати
Нали имаше 2 г. гаранция.Първоначално публикувано от buldelcho
И аз ползвам плеарчето повече от година, но от месец време почнаха проблеми със свързването в мрежа. От начало трудно намираше WORKGROUP, и ако след многобройни рефреши я намираше то пък там намираше само един комп и то не моя, а иначе непрекъснато намира MSHOME. Префлашнах фърм. и нещата се оправиха. От вчера обаче нещата се повториха, WORKGROUP-ата отново изчезна. Направи ми впечатление, че времето за логване значително се увеличи, но пак намира само MSHOME. Префлашнах, с няколко различни фърма но ефект никакъв.
Та молбата ми е ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да помага. Или някаква идея?
Здравейте, аз имах подобен проблем. При мен се оказа порта на суича към който беше вързан плеъра. Преди да го разбера изгубих 3 часа в настройки на рутера, флашване, настройки на плеъра и т.н.
Хиляди благодарности!!!Първоначално публикувано от todo1
И при мен се оказа порта на суича!
Леле, леле ...., като се сетя вчера и аз какви ли не прпоби , настройки, префлашвания и глупости правих....., важното е че стана!
Още веднъж благодаря!
Някой, който е успял да настрои дистанционното от Лидъл- SilverCrest, ще каже ли как го е направил?Първоначално публикувано от burborko
Аз пробвах със скениране на обхвата и не стана a в ръководствот няма код за Zinwell.
Аз моето го настроих с опцията "Learn" - двете дистанционни едно срещу друго.
Взимаш дистанционното и си го обучаваш бутон по бутон !!!!!Дистанционните от разпродажбата на LIDL са самообучаващи се струват 10 лева и перфектно си работят с Zinwell .
Някой, който е успял да настрои дистанционното от Лидъл- SilverCrest, ще каже ли как го е направил?
Аз пробвах със скениране на обхвата и не стана a в ръководствот няма код за Zinwell.
Имаше и код за Zinwell.
Ама много ме мързи и вече месец няма кой да му сложи батерии на това устройство
Имам проблем със субтитрите. Чете някой срт та други не. Опитвам се да ги правя суб и пка срт и не става
Имената на файловете са еднакви
нещо идей някакви.
Имал съм проблем само с едни титри в .srt формат, на които вместо запетайки бяха сложени точки.
4
00:01:21,484 --> 00:01:25,655
ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ
5
00:01:44,506 --> 00:01:47,509
Знаеш ли какво?
Ти си умна и много красива.
Примера който съм дал е как трябва да изглеждат .srt субтитри. Ако има някакво разминаване във форматирането, тогава може плеъра да не ги чете.
Със кой фирмуеър си?
със 1.7 , но сега съм с 1.99 пак същите проблеми.Първоначално публикувано от todo1
Диска ми направи интересни парчета външен хард на самсунг и като сложих в него имидж файловете на ъпдеъта на фирма и диска почна да запецва и да се самоизключва все едно му дърпам кабела.
Помислих , че кабелчето е скъсано и като махнах файловете се оправи.
Странно.
има ли фирм дето мога да виждам менютата на блу рей