Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 178

Media Player - ASUS (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Re:Media Player ASUS O!Play HDP-R1

Цитат Първоначално публикувано от zac
    плейва ли MKV-та с "header compression"?
    Не знам "header compression" точно какво значи. Не обръщам внимание на компресията. Пиши линк на филм и ще пробвам.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте отново,
    взех си преди една седмица ASUS O!Play HDP-R1 с Фирмуер 1.33. Предполагам, че е този. В настройки пише: "system update 01.33p".
    Проблемът е, че не чете голяма част от субтитрите. .str не чете във всички случаи. Ползвам една програма за субтитри и от там прехвърлям като ненормален в различни формати, които невинаги тръгват.
    Няма никаква логика в субтитрите, които тръгват и тези, които отказват. Пробвах с всякакви разновидности на .sub (SubViewer1,2, DVDSubtitle, TmPlayer), на .txt, .ssa.
    Дайте идея какво да правя. Благодаря предварително!

4. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от rostim
    Имам го от 3 месеца вече има 4 нови firmware които не поправят почти нищо. Има си много бъгове както при старите модели. Иначе чете всичко.
    ..
    В какво се изразяват бъговете? Нахвърляй няколко.
    Интересува ме, дали е по-проблемен от така прехвалената DIVA, на която все нещо и дооправят...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2010

kontiki, пробвай да ги вградиш.

6. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от carp
    kontiki, пробвай да ги вградиш.
    Благодаря ти за съвета. Яд ме е, че не ги чете, все пак съм давал пари. Пък и не намирам логика защо не иска. Иначе чете всички видео формати, което съм пробвал досега.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Навсякъде пише че чете .SRT да не би фаила да ти е с друго име - трябва да е същото като филма. Или пък не ги включваш. При Дивата специално трябва да включиш външните субтитри от дистанционното - външни субтитри.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от gainer
    В какво се изразяват бъговете? Нахвърляй няколко.
    Интересува ме, дали е по-проблемен от така прехвалената DIVA, на която все нещо и дооправят...
    1. някой MKV. файлове не могат да се превъртат на повече от х2 или да идеш на точна минута. Ако спреш филма по
    средата и resume не работи. Ако си на 58 минута х2 ще чакаш 29 минути.
    2. на някой филми няма звук през оптиката ако е на RAW режим трябва да е на STEREO.
    3. не винаги загасва след натискане на бутон OFF, дава син екран и след 10 секунди тръгва пак.

Това се сещам за сега. Ако имаш нещо определено в предвид питай.

10. zac
    zac е офлайн

Тук е от
    Jan 2003

Цитат Първоначално публикувано от rostim
    Не знам "header compression" точно какво значи. Не обръщам внимание на компресията. Пиши линк на филм и ще пробвам.
    този например:
    Going.Postal.2010.BDRip.AVC.AC3-RETAIL.torrent
    Размер 6.60 GB (7,090,251,448 байта)
    https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=248265

P.S.
    във форума пише че при HD2 e OK

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?..._id=19&model=O!Play HDP-R1&page=1&count=16

Yes, the officially released HD2 firmware contains the MKV Header Compression Fix. The Asus firmware for R1 and R3 units do not have a fix, and still contain the MKV Header Compression Bug. If you have an R1 or R3 unit, you can try installing a modified HD2 firmware which fixes the MKV header compression bug. However, the HD2 firmware has its own set of bugs that may or may not be a deal breaker for you. The only forum online I found that discusses running modified HD2 firmware on R1 and R2 units is right here ---> http://www.moservices.org/forum/viewforum.php?f=10 Good luck!

11. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от zac
    този например:
    Going.Postal.2010.BDRip.AVC.AC3-RETAIL.torrent
    Размер 6.60 GB (7,090,251,448 байта)
    https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=248265

P.S.
    във форума пише че при HD2 e OK

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?..._id=19&model=O!Play HDP-R1&page=1&count=16
    Чете го. Пробвано.

12. Тук е от
    Oct 2005

Как стриймвате mkv и m2ts файлове от ПЦто си за да ги види Асуса? С Windows Media Centar-а не става...?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298403060[/time]_________________________________________________

Хора, дайте малко активност
    С горния ми въпрос се оправих, но се сблъсках с друго разочарование, а имено че не праща DTS звук към ресийвъра ми! Вързал съм го по HDMI към телевизора ми (Pana Viera 50G20), а телевизора с оптика към ресийвъра ми. Независимо каква настройка дам в сетъпа на Асуса за HDMI (HDMI LPCM, HDMI LPCM MULTI CH или HDMI RAW) праща обикновен стерео сигнал към телевизора!
    Как да изкарам многоканален звук от Асуса през HDMI?
    P.S. През оптиката (SPDIF RAW) няма проблем, но така трябва да свържа директно Асуса към ресийвъра на друг вход и всеки път, като гледам през него да превключвам...

13. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    някой успял ли е да се свърже от компютъра през плеяра към външен хард, чрез телнет? Ако да помагайте, че тоя телнет ми е пълна мъгла.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2009

gainer: Не съм на 100% сигурен ( нека знаещите да кажат ) но си мисля, че телевизора ти не предава DTS-а към ресийвъра. Ако ресийвъра има HDMI защо не включиш по нормалната схема плеър HDMI-->ресийвър HDMI-->TV HDMI?
    Alex1: Не мисля,че можеш да се свържеш по telnet със хард диск. Със рутер, PC, NAS - да, но харда няма операционна система.

16. Тук е от
    Jan 2010

Затова използуваш операционната система на плеяра или поне така си мисля. На първата страница има препратки към руски форуми и там хората твърдят, че може. Аз стигнах донякъде, обаче нямам никакви познания за телнет и очевидно не мога да се справя сам
    поздрави

17. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Alex1, какво точно искаш да постигнеш като се вържеш с telnet? За да стане връзката, трябва да плеъра да ти е свързан към мрежа, от менюто за настройките може да видиш IP адреса на плеъра и от друг компютър правиш telnet към този адрес.

18. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от naskop
    Alex1, какво точно искаш да постигнеш като се вържеш с telnet? За да стане връзката, трябва да плеъра да ти е свързан към мрежа, от менюто за настройките може да видиш IP адреса на плеъра и от друг компютър правиш telnet към този адрес.
    Искам да речем да тегля филм и той да се записва директно на хард диска, като той си остава свързан към плеяра. Плеяра ми е свързан към мрежата чрез рутер, знам му йп адреса, въвеждам го в телнет и се свързвам с него. От там нататък става трудно - трябва да се напишат някакви команди, които да осигурят достъп до харда, така че той да стане видим от компютъра

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе